Într-o evoluție remarcabilă dintr-un oraș mic către vârful industriei frumuseții, Carla Laszlo Mi-Th, influencer de prestigiu, împărtășește amintiri captivante cu Thea Haimovitz într-un interviu exclusiv pentru DC News. Carla Laszlo pătrunde în culisele vieții sale, dezvăluind sacrificiile și pasiunea care au definit drumul său extraordinar.

“Este un drum lung din Reșița de la fata care a visat să lucreze în domeniul frumuseții și specialista de astăzi care a primit, a fost creditată de un forum internațional ca să poți deschide un asemenea centru, de fapt este o academie. Hai să începem cu copilăria.” a adus în discuție Thea Haimovitz.

“Am copilărit în Reșița. Este un oraș foarte mic, foarte liniștit, am avut o copilărie frumoasă. Geografic Reșița este o depresiune. Asta înseamnă că eu am fost fetița din păduri. În fiecare zi când ieșeam afară eram prin pădure, prin copaci, erau oricum alte vremuri. Mi-a plăcut foarte mult și m-a atras partea de cosmetică, de estetică. Acest motiv m-a împins după liceu să urmez 2 ani de școală postliceală de cosmetică în Arad.” a răspuns Carla Laszlo.

“Mai există școala aia?” a adăugat moderatoarea.

“Am fost de curând în vizită, am trecut prin Arad și chiar eram curioasă cum arată. Din păcate este puțin mai degradată decât era atunci când am făcut eu. Nu a fost o perioadă sau nu știu cum să spun, viața în internat a fost destul de grea. Erau geamuri cu ramă din lemn, nu termopane. Când bătea vântul afară bătea vântul și în cameră, dușuri la comun pe etaj, eram patru fete în cameră, era mai așa, viață de internat.” a explicat Carla Laszlo.