„Nu trebuie să schimbi radical stilul tău de viață, ci trebuie să faci în fiecare zi câte ceva. De exemplu să faci mișcare sau să bei apă. Să știi cum bei apă. Este o carte foarte interesantă scrisă de cercetătorul Masaru Emoto care a studiat apa și informația apei. Se spune că dacă apei îi dai o informație – noi suntem apă în proporție de 70% – ai toate șansele ca acea informație să se impregneze în fiecare celulă a ta.

A fost un experiment foarte interesant când a dat informație apei. Au fost două pahare: într-un pahar a scris texte foarte urâte și a spus deasupra apei cuvinte foarte urâte; în celălalt pahar a avut doar cuvinte frumoase, de bucurie, de iubire, de dragoste, de sănătate.

 Apoi a înghețat apa și cristalele formate după ce le-a fotografiat au fost observate. Cele din paharul cu cuvinte frumoase erau niște cristale absolut spectaculoase, foarte frumoase. Iar pe cealaltă apă erau niște cristale diforme, foarte ciudate. Acest lucru l-a făcut să și ia premiul Nobel în perioada aceea. Trebuie să fim mai conștienți că cuvintele pe care le impregnăm și celor din fața noastră, dar și apei, sunt cele care ne impactează foarte mult și ne transformă viața.

Dacă cineva îți spune «Ești gras, ești urât» parcă te și transformi. Ți se impregnează în minte pentru că mintea este cea care ne dirijează. Trebuie să avem grijă cu cuvintele pe care le adresăm celor din jurul nostru, nouă, dar și informației”, a transmis Florentina Opriș la DC News TV și Spectacola.