Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie, care este „plină de evenimente și destul de zăpăcită. E o perioadă destul de zbuciumată, pentru că toate semnele sunt prinse undeva la ananghie”.  

Horoscopul săptămânii 28 octombrie – 3 noiembrie

Reamintim că Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu – o tranziție care, în mod obișnuit, se întâmplă o dată la fiecare doi ani. De această dată, însă, se întâmplă un lucru atipic, potrivit astrologului.

„Îi ia doi ani să facă o rotație în jurul Soarelui. Dacă a fost acum doi ani Marte în Leu, îi vine din nou rândul să fie aici, doar că de data aceasta Marte va retrograda. Marte va intra în Leu pe data de 4 noiembrie și va ieși din Leu pe data de 17 iunie”, a spus Daniela Simulescu.

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

Ai impresia că niște forțe exterioare te țin pe loc, dar adevărul este că trebuie să te confrunți cu propria furie, cu propria frustrare. Și o să fierbi. Este posibil să apară și probleme în familie, la care tu nu te așteptai. Toate planurile sunt date peste cap. Nu intra în lupte cu nimeni în sânul familiei.  

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Sunt îngrijorări pe plan financiar și trebuie să ai mare grijă. Luna Nouă se petrece în casa a VII-a – casa relațiilor. Pentru cei singuri, acest aspect vine cu nevoia de afecțiune, de a renunța la singurătate și a cunoaște oameni noi. De asemenea, este posibil să iei unele decizii destul de radicale.  

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni

În prima parte a săptămânii, relațiile de la serviciu sunt mai complicate. Una se spune, alta se înțelege. Trebuie făcute ajutări, trebuie să ai răbdare. Totodată, este posibil ca nevoile partenerului să fie mai importante: poate apare un eveniment, poate în familia lui se întâmplă ceva, iar atenția voastră se va duce acolo.  

Rac sau cei cu ascendent în Rac  

În săptămâna aceasta, te vei deconecta de la ce se întâmplă în exteriorul tău și îți vei face pe plac. Însă, vei întâmpina rezistență la tot pasul, până și dacă vrei să îți cumperi un tort. Fiecare persoană din jurul tău vrea să își impună punctul de vedere. Ascultă-i, dar nu te lăsa influențat.  

Leu sau cei cu ascendent în Leu  

Soarele este în casa a IV-a, unde se va petrece și Luna Nouă. În momentele în care în exterior este o furtună, tu trebuie să îți găsești locul, și la propriu, și la figurat. Creează un ambient, o atmosferă, propria lume în care să te retragi. Sau, altfel spus, ai nevoie de un refugiu unde să îți încarci bateriile.  

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară 

Dacă nu ai făcut o schimbare pe plan profesional și îți dorești, nu mai aștepta. Pe urmă, Mercur, guvernatorul tău, intră în casa a IV-a și se întâmplă atât de multe lucruri în familie, dar și în gospodărie: se strică lucruri, trebuie reparații… O să fie o agitație permanentă, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.  

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță 

Venus, guvernatoarea ta, are parte și de câteva aspecte nu foarte minunate. Astăzi face un careu cu Saturn, iar la sfârșitul săptămânii face opoziție cu Jupiter. Prima recomandare: trebuie să devii mai zgârcit, trebuie să-ți vezi interesul. S-ar putea să ai parte de niște lecții pe plan financiar. Mintea are nevoie de un dozaj.  

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

Săptămâna aceasta avem o Lună Nouă în semnul tău. Teoretic, ar trebui să fie un eveniment care să îți aducă prospețime și o oarecare liniște interioară. Dar tu nu ai răbdare. Nu mai forța. Dacă forțezi lucrurile, la un moment dat tot va trebui să renunți. Zilele acestea vei simți în aer nevoia de schimbare. Trebuie să ai puțină grijă la tot ce înseamnă călătorii. 

Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător 

Dacă la începutul săptămânii nu prea ai energie, stai liniștit. Începând cu data de 2, îți vin ideile. De fapt, nu doar ideile! Vei crea tu tot felul de situații în jur doar ca să găsești soluții. De asemenea, toate tranzacțiile pe care le faci în perioada următoare vor veni cu tot felul de încurcături. 

Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn 

Zilele ce urmează ai tendința de a intra în lupte, în contraziceri, în discuții tensionate. Și culmea că nu există niciun scop, niciun țel! Ci mai degrabă de dragul scandalului. Vei observa că toată lumea vrea ceva de la tine și vei începe și tu la rândul tău. Pluto scoate tot ce e mai mohorât și mai nepotrivit la suprafață. Și încă o lecție: nimic nu e simplu în viață. Până și stelele se formează din ciocniri! 

Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător  

Vei simți nevoia de mai multă atenție și de a ști că faci bine lucrurile. Cauți validarea, însă ai foarte mare grijă să nu provoci ceva nepotrivit. E cea mai bună perioadă să stai în banca ta, chiar dacă știi că ai dreptate. E spre binele tău! 

Pești sau cei cu ascendent în Pești 

E o perioadă care te obligă cumva să îți dai seama ce îți dorești de la viață. Marte va intra în curând în casa a VI-a și te va ajuta să îți găsești un loc de muncă sau să-l faci pe cel din prezent să-ți priască. Ai nevoie să faci ceva cu sens și acolo vei ajunge în perioada următoare, a subliniat astrologul.