Daniela Simulescu a făcut noi previziuni pentru zodii la DC News, spunând că azi ar trebui să fim atenți în relații: riscăm să promitem mai mult decât putem oferi sau simțim cu adevărat. 

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua de azi vine cu tentația de a umple goluri emoționale prin gesturi generoase și cheltuieli inutile. Eviți să spui ceea ce simți, iar cei dragi nu știu cât de greu îți este. Înainte de a cumpăra ceva doar ca să câștigi afecțiunea altora, încearcă să-ți asculți nevoile reale. 

„Vei încerca să acoperi unele goluri emoționale printr-o generozitate excesivă, prin cheltuieli inutile. Ești foarte superficial și nu comunici deloc ceea ce simți cu oamenii dragi. Nu le spui că suferi și că nu te simți bine. Ești în stare să cumperi ceva doar pentru a cumpăra iubirea celorlalți. Gândește-te de două ori înainte”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de azi vine cu un mesaj clar: e timpul să tai din relațiile care te seacă de energie. Renunță, pe cât poți, la acele legături care te solicită doar la nevoie și care vin doar cu un interes. Alege să ai în jur oameni de calitate, nu de cantitate – mai puțini, dar mai buni. 

„Venus din semnul tău va face, în perioada următoare, careul cu Saturn. Elimină – nu de tot, că nu putem să tăiem câteodată oamenii de tot din viețile noastre – dar elimină sau mai taie din contactele cu anumite persoane care te caută doar când au probleme și care au doar un interes. Mai taie, că nu trebuie să fie toată lumea în jurul tău. Mai puțin și mai bun. Nu contează cantitatea – cum îți place ție – contează calitatea”, a punctat astrologul.