Astăzi începe sezonul Scorpionului. Soarele intră în semnul Scorpionului, unde va rămâne până pe 21 noiembrie, a anunțat astrologul Daniela Simulescu în emisiunea sa de la DC News TV. 

Balanță sau cei cu ascendentul în Balanță 

Pentru nativii din Balanță, ziua de azi vine cu o atenționare legată de finanțe. Soarele se mută în casa a II-a, ceea ce poate aduce o perioadă intensă pe plan financiar. Deși există șanse să câștigați mai mult, riscul de a cheltui peste măsură este la fel de mare. Gestionați cu grijă bugetul în următoarea perioadă! 

„Soarele se duce în casa a II-a, o casă a banilor. Teoretic, pare că o să vi se înmulțească veniturile, dar adevărul este că Soarele cam arde pe unde trece. E posibil să cheltuiți mai mulți bani decât e cazul în următoarea lună, deci pregătiți-vă un buget de risc”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

Pentru nativii din Scorpion, ziua de azi aduce un val de energie odată cu intrarea Soarelui în semnul vostru. Totuși, aveți grijă să nu vă lăsați influențați prea mult de persoanele autoritare din viața voastră. Încercați să găsiți un echilibru între relația cu șefii și cea cu colegii pentru a evita tensiuni inutile. Pe lângă asta, următoarea lună promite și momente de bucurie și distracție! 

„Soarele intră în semnul vostru. La mulți ani timp de o lună! Doar că trebuie să aveți grijă la ceva: acordați prea multă importanță oamenilor autoritari. De exemplu, nu vă pasă ce zic colegii sau alți oameni de la serviciu; dacă vouă v-a zis șeful într-un fel, sunteți în stare să fiți foarte duri, foarte radicali. Undeva trebuie să găsiți un punct de echilibru între relația voastră cu colegii și relația cu șefii. Dar, altfel, timp de o lună, o să vă și petreceți, cu siguranță”, a menționat astrologul.