Astrologul Daniela Simulescu a prezentat noi previziuni pentru zodii în cadrul emisiunii sale la DC News TV. Astăzi, Mercur și Saturn formează un trigon, un aspect care, după cum a spus ea, ne aduce acea pauză necesară, oferindu-ne mai mult timp de gândire. Dăm un pas în spate și facem „o analiză mai serioasă”. 

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

Pentru Berbec, ziua de azi vine cu un avertisment important legat de finanțe și decizii. Este esențial să fii precaut cu investițiile și să nu te grăbești în a încheia contracte sau negocieri. Fă un pas în spate, analizează totul cu atenție, și nu lăsa pe nimeni să te preseze să iei o decizie pripită. Dacă cineva te grăbește, s-ar putea ca acea persoană să aibă un interes ascuns. 

„Tu trebuie să ai foarte mare grijă la investițiile pe care le faci. Tu chiar trebuie să dai un pas în spate. Înainte de a încheia un contract, înainte de o negociere sau de a face o ofertă sau a accepta o ofertă, mai stai, gândește-te, nu te grăbi.  

Și să reții un lucru: în momentul în care cineva te grăbește, înseamnă că persoanei respective îi e frică să iei o decizie care să îți convină și ție, nu doar ei”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Pentru Tauri, ziua de azi aduce o doză necesară de realism în relații. Este important să-ți privești partenerul așa cum este, fără să cauți scuze sau să te victimizezi. Fii realist și acceptă-l cu bune și rele, fără a exagera situațiile mărunte. 

„Mercur e în casa a VII-a, Saturn în casa a V-a. Astăzi, trebuie să te trezești la realitate. În momentul în care te uiți la partener, să nu-l mai acuzi de nimicuri. Să-l iei ca atare, așa cum este: un om la vârsta X, care arată într-un anumit fel și care face lucrurile cum le face.  

Nu mai înflori, nu te mai victimiza, nu-i mai găsi scuze și ia-l ca atare. Dacă ești singur și ești în căutarea unei persoane sau, să zicem, că ai cunoscut pe cineva, astăzi e o zi bună să te uiți foarte obiectiv la omul din fața ta”, a precizat astrologul.