Astrologul Daniela Simulescu a venit astăzi cu vești noi pentru toate semnele zodiacale pentru această săptămână.

„Careul dintre Soare și Pluto aduce lupte de putere”, a declarat aceasta în deschiderea emisiunii.

Berbec

Primele zile ale săptămânii nu îți sunt pe plac, continuă lipsa motivației. Înăuntrul tău este destul de multă furie, probabil te-ai confruntat cu ea zilele acestea dar nu mai știi ce te motivează, nu știi pe cine să mizezi. Te enervează chestii care alteori nu te-ar fi enervat, asta pentru că nu ești bine în momentul acesta.

Taur

Fii fericit, soarele intră în clasa a șaptea iar pe plan relațional lucrurile se mai pot schimba. Dintr-odată partenerul este mai atent la nevoile tare dar și tu îl vezi cu alți ochi, că poate până acum te uitai mai cruciș. Pentru cei singuri începe o perioadă în care sunteți mai dornici, mai dispuși să comunicați.

Gemeni

Săptămâna aceasta pe voi nu vă necăjește ca pe alții. Poate doar faptul că Venus se apropie de un careu cu Saturn și s-ar putea partenerul să devină mai indiferent și nici voi să nu mai fiți atât de atenți la cerințele lui. În schimb vreau să vă amintesc că Jupiter este retrograd în semnul vostru și să vă dați seama unde ați exagerat din iunie încoace iar pentru asta este nevoie de un proces conștient.

Rac

După luna plină de săptămâna aceasta, super luna plină, cred că a fost destul de mare agitație în familie. Rude, vizite, persoane bolnave, curățeni, schimbări prin casă, s-a mai redus din intensitate dar trebuie să rețineți că atât cât soarele mai este în clasa a patra, pe 23, s-ar putea să continue.

Leu

Începutul săptămânii s-ar putea să fie complicat pentru cei care călătoresc, fac naveta și se plimbă foarte mult. Apoi, în a doua parte a săptămânii, cu intrarea Soarelui, guvernatorul vostru, se duce în clasa a patra, va exista nevoia de a sta mai mult acasă. Este de înțeles dacă nu vreți să stați mai mult cu prietenii sau respectați mai multe promisiuni.

Fecioară

La începutul săptămânii, cât timp soarele este în clasa a doua, pentru că Soarele este în careu cu Pluto, pot apărea cheltuieli sau pot apărea întrebări de genul: Dacă investesc acum aici nu o să mai am bani acolo, dar dacă nu investesc nu o să mai am parte de lucrul ăsta. Vă întrebați când una, când alta. Apare dilema.

Balanță

Mie nu îmi place, soarele este la finalul semnului vostru, în careu cu Pluto. Vă simțiți nevăzut, neascultat, vă simțiți mici. Dar totul este o senzație, o tensiune interioară. Asta nu înseamnă că trebuie să vă acuzați mai mult și să vă simțiți nedemni.

Scorpion

Soarele intră în semnul vostru. Este un lucru bun. Mercur este deja în semnul vostru. Este începutul săptămânii, e puțin cam neplăcut, nu prea știți la ce să vă așteptați, dar vă reveniți. Vor fi multe ajustări, prea multe, dar necesare. Ajustări financiare, în cercul de prieteni, ajustări la locul de muncă.

Săgetător

Venus este în semnul vostru, vă aduce chef de viață, însă din păcate Soarele se mută în clasa a 12-a. Când se întâmplă lucrul acesta începe o perioadă de hibernare. Când soarele se duce în clasa a 12-a face lumină acolo, acest lucru poate să țină de sănătate. Poate mulți nu ați putut să faceți setul de analize, nu mai suntem sănătoși ca acum sute de ani. Nu o mai lăsați pe ideea că nu are cum să mi se întâmple mie.

Capricon

Tranzitul lui Pluto este unul dintre cele pe care nu le putem percepe foarte mult în exterior. Ca exemplu, poate în alt moment, dacă ați fi pierdut o persoană apropiată ați fi reacționat altfel. Însă acum, cu Pluto în semnul vostru, legătura dintre viață și moarte, capătă alte nuanțe și cumva zilele acestea totul vi se pare superificial.

Vărsător

Mercur este deja în clasa a zecea, face deja trigonul cu Satrun, intră și Soarele și dintr-odată toți ochii se duc către carieră, către statutul social. Primiți mai multă vizibilitate. Problema este că s-ar putea să apară vizibilitatea în urma unui succes dar și în urma unei boacăne.

Pești

În primul rând, la începutul săptămânii s-ar putea să primiți mai multe vești proaste pe plan financiar sau sunteți nevoiți să faceți niște cheltuieli care vă dor. În a doua parte a săptămânii soarele se duce spre clasa a noua, unde este și Mercur. Sunteți într-o perioadă în care simțiți că nu vă ies și apar tot felul de încurcături. Căutați să învățați.