Astrologul Daniela Simulescu a prezentat, în emisiunea sa de la DC News TV, horoscopul pentru săptămâna 21-27 octombrie. Începutul săptămânii s-ar putea să fie „destul de dur” pentru cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

Primele zile ale săptămânii nu îți sunt pe plac. Cumva, continuă energia Superlunii Pline de zilele trecute și lipsa motivației. Nu mai știi ce te motivează, nu mai știi pe cine să mizezi. Ai nevoie de o miză, de o direcție. Te enervează lucruri care, în mod normal, nu te-ar fi enervat. În a doua parte a săptămânii vei începe să fii mult mai atent la economii, la bugetul familiei și la tot ce înseamnă timp cu tine. 

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Pe plan relațional, lucrurile se pot schimba. Partenerul este mai atent la nevoile tale, dar și tu îl vezi cu alți ochi. Pentru cei singuri, începe o perioadă în care sunteți mai dornici de comunicare. În schimb, apare o nebuloasă pe plan financiar. Venituri sunt, dar apar și cheltuieli. 

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Pe voi nu vă necăjește săptămâna aceasta. S-ar putea ca partenerul să devină mai indiferent, mai distant, mai rece, dar nici voi nu mai sunteți atât de atenți la nevoile lui. În schimb, este cazul să vă dați seama unde ați exagerat, mai ales din iunie încoace, a subliniat Daniela Simulescu. 

Rac sau cei cu ascendent în Rac 

După Superluna Plină, a fost destul de multă agitație în familie: rude, vizite, persoane bolnave, curățenie prin casă… S-a mai dus din intensitate, dar trebuie să rețineți că lucrurile vor continua. După care, Soarele se duce în casa a V-a, iar pentru voi începe o perioadă de bucurie. 

Leu sau cei cu ascendent în Leu 

Începutul săptămânii s-ar putea să fie foarte complicat pentru cei care călătoresc, fac naveta, se plimbă foarte mult. Și, pe urmă, în a doua parte a săptămânii, cu intrarea Soarelui în casa a IV-a, apare nevoie de a sta mai mult pe acasă. 

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară 

La începutul săptămânii pot apărea cheltuieli și întrebări legate de investiții. Aveți o dilemă. Orice decizie veți lua, nu veți fi mulțumiți. Chiar dacă sunteți în dubii, astrele recomandă să nu aruncați cu banii în primul produs care vă iese în cale. Sunteți destul de pragmatici și veți găsi, în cele din urmă, oferta cea mai bună. 

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță 

La începutul săptămânii vă veți simți nevăzuți, neascultați, vă veți simți mici și nesemnificativi, dar, atenție, e doar o senzație interioară. Oamenii mai greșesc, dar nu întoarceți totul împotriva voastră. Nu încercați să forțați nimic, pentru că n-o să vă iasă, a precizat astrologul la DC News TV. 

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

Soarele intră în semnul vostru. E un lucru bun. Începutul săptămânii e un pic neplăcut, nu prea știți la ce să vă așteptați, dar ulterior vă mai reveniți. Vor fi multe ajustări. Multe, dar necesare: ajustări financiare, ajustări la locul de muncă, ajustări în cercul de prieteni etc. 

Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător 

Venus vă aduce chef de viață, însă, din păcate, Soarele se mută în casa a XII-a. Când se întâmplă asta, începe o perioadă de hibernare. Până pe 21 noiembrie, când Soarele va intra în semnul vostru, trebuie să dați un pas în spate și să fiți mai degrabă spectatori. Lăsați lucrurile să se întâmple. 

Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn 

Începutul săptămânii este mai ciudățel, dar vă mai reveniți voi pe urmă. Cu Pluto în semnul vostru, noțiunea despre viață și moarte, legătura dintre ele, capătă alte nuanțe. Zilele acestea, totul vi se pare superficial și lipsit de sens. Dacă apar probleme pe plan relațional, ar fi bine să depuneți mai mult efort decât de obicei. 

Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător 

Mercur e deja în casa a X-a, face trigonul cu Saturn, intră și Soarele și, dintr-odată, toți ochii, toate reflectoarele se duc către carieră, către statutul social. Primiți mai multă vizibilitate. Sunteți mai văzuți de către șefi, colegi sau alți parteneri din sfera aceasta. Problema e că vizibilitatea aceasta ar putea apărea și în urma unui succes, și în urma unei boacăne. 

Pești sau cei cu ascendent în Pești 

La începutul săptămânii s-ar putea să primiți niște vești proaste pe plan financiar sau s-ar putea să faceți niște cheltuieli care vă dor. În a doua parte a săptămânii, încercați să nu vă plângeți prea mult, ci mai degrabă să studiați, să învățați. „Puneți mâna pe o carte”, a îndemnat astrologul.