Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru semnele zodiacale în emisiunea sa pentru DC News TV. Astăzi are loc o Superlună Plină în semnul Berbecului, iar Venus intră în Săgetător. 

„Luna Plină înseamnă un final, Berbecul înseamnă început. E un paradox. Acest eveniment este chiar un paradox”, a spus astrologul. 

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

Pentru Berbeci, ziua de astăzi vine cu ocazia de a privi în față emoțiile cele mai apăsătoare. În loc să fugi de ele, așa cum ai face de obicei, astăzi este momentul să le înfrunți și să încerci să le înțelegi. Luna Plină în semnul tău aduce o energie intensă, care poate fi atât eliberatoare, cât și provocatoare, dar numai tu poți decide cum o gestionezi. 

„Luna Plină în semnul tău e ceva… E și de bine, și de rău! Știi ce îți recomand eu ție astăzi? Să nu fugi de nicio durere. Gândirea aia super pozitivă: E bine, nu s-a întâmplat nimic! Nu a existat niciun abuz! e o minciună! Dacă te confrunți zilele acestea cu o durere interioară, cu o tristețe… ești răvășit, nu fugi! Când simți durerea, cauți tot felul de metode să fugi de ea, dar nu fugi! Că ea rămâne acolo. Stai în ea puțin, vezi de unde vine și vezi cum te împrietenești cu ea”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Taur sau cei cu ascendent în Taur

Pentru Tauri, ziua de astăzi aduce un îndemn clar: odihnește-te și acordă-ți timp pentru tine. Fie că iei o pauză de la treburile zilnice sau te retragi mai devreme de la muncă, relaxarea este esențială acum. Cu Venus intrând în casa a VIII-a, vei simți nevoia de introspecție și de a-ți reîncărca bateriile. 

„Dormi cât mai mult cu putință! Dacă se poate, pleacă mai repede de la locul de muncă. Dacă poți să termini mai repede lucrul în grădină sau unde mai ai tu treabă, fă asta și dormi. Relaxează-te și odihnește-te, că ai mare nevoie, mai ales că intră și Venus în casa a VIII-a și o să simți o dorință de retragere”, a punctat astrologul.