Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii în emisiunea sa de la DC News TV. Potrivit acesteia, începem o săptămână destul de agitată din punct de vedere astrologic. Urmează o Superlună Plină în semnul Berbecului: „Va fi greu, dar trebuie să mergem înainte”. 

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară 

Pentru Fecioară, ziua de astăzi aduce ocazia de a reflecta asupra relațiilor din viața ta. Nu merită să îți consumi resursele – fie că e vorba de timp, bani sau energie – pentru cei care nu îți acordă atenția și răbdarea pe care le meriți. Ai dreptul să te protejezi și să nu faci sacrificii inutile doar pentru a căuta validare. 

„Vreau să aveți în vedere următorul lucru: nu trebuie să vă consumați resursele, cum ar fi chiar bani, timp, energie, pentru niște oameni care nu au răbdare cu voi, indiferent că sunt rude, prieteni, cunoscuți, apropiați. Dacă oamenii aceștia nu au răbdare și nu vă văd, nu vă ascultă, nu are rost să le faceți cadouri, nu are rost să vă sacrificați, doar ca să simțiți că sunteți validați”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.  

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță  

Pentru Balanță, ziua de astăzi vine cu provocarea de a accepta că nu întotdeauna lucrurile merg conform așteptărilor. Fie că este vorba de colegi, șefi sau chiar de tine, nimeni nu pare să aibă dreptate astăzi. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile să curgă și să eviți să forțezi situații sau idei care nu duc nicăieri. 

„Soarele este în semnul vostru, Marte este în casa a X-a, astăzi este una dintre acele zile în care nimeni nu are dreptate. Nici voi, nici colegii, nici șefii. Și, mai bine, trebuie lăsată ziua să treacă, pentru că dacă forțați o idee, un concept, nu vă ajută la absolut nimic”, a punctat astrologul.