Daniela Simulescu a dezvăluit noi previziuni astrologice la DC News TV. Chiar dacă vineri, 10 octombrie, nu se întâmplă nimic important, sâmbătă, Soarele formează un careu cu Marte, iar efectele – cum ar fi iritarea și nervozitatea – se vor resimți deja începând de astăzi. 

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua de astăzi vine cu riscul de a interpreta greșit intențiile celor din jur. Până când Mercur va intra în semnul vostru duminică, evitați să vă implicați în situații care nu vă privesc și să faceți presupuneri nefondate. 

„Mercur va intra în semnul vostru duminică, dar, până atunci, s-ar putea să vă înselați în anumite privințe: să îi bănuiți pe cei din jur că fac lucruri și nu e deloc adevărat, însă voi îi judecați oricum, sau să vă băgați unde nu vă fierbe oala. Cumva, indiscreția și discuțiile despre viețile altora nu vă ajută deloc. Stați cât mai departe de ele”, a transmis Daniela Simulescu la DC News TV.  

Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de astăzi aduce un îndemn la relaxare și deschidere. În loc să forțați lucrurile, Daniela Simulescu vă recomandă să vă bucurați de evenimente, de plimbări și de compania celor dragi.  

Lăsați viața să curgă în ritmul ei și evitați să puneți presiune asupra ei. Weekendul acesta este momentul perfect pentru a renunța la control și a lăsa lucrurile să se așeze de la sine. 

„Ce vă recomand eu vouă este să vă plimbați, să ieșiți la evenimente, să vă bucurați de oamenii din jurul vostru, să nu forțați nimic. Lăsați viața să-și facă treaba! Încercați să vă întâlniți cu ea. Nu-i puneți opreliști, nu îi cereți nimic. Trebuie să lăsați controlul în weekend!”, a spus astrologul.