Astrologul Daniela Simulescu a prezentat, în emisiunea sa de la DC News TV, horoscopul pentru săptămâna 7 – 13 octombrie 2024. Potrivit acesteia, urmează o săptămână „foarte atrăgătoare”. „Este una dintre acele săptămâni în care ar trebui să vedem partea plină a paharului, indiferent de ce se întâmplă în viața noastră”, a spus Simulescu.  

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024 

„Sunt câteva aspecte care ne ajută să vedem jumătatea plină a paharului, să regăsim, în ciuda tuturor, și partea aceea din viață care este bună. Victimizarea nu ne ajută la nimic, nu face decât să ne țină pe loc. Haideți să ne uităm la ce ne rezervă astrele și să încercăm să le ascultăm sfaturile săptămâna aceasta”, a transmis astrologul la DC News TV.  

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

În zilele următoare, vrei să fii mai atent la viața de familie, la ceea ce te face să te simți bine, la siguranță, dar vei primi „și una caldă, și una rece”. S-ar putea să ai tendința de a-i supăra pe cei din jur, după care să-ți ceri iertare și să te porți frumos.  

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Urmează o perioadă bună pe plan relațional, una în care te vei reconecta cu partenerul. În zilele ce urmează ar trebui ca viața personală să conteze mai mult decât orice, chiar dacă ai destul de multe proiecte la muncă. Ce contează cu adevărat în viață? Familia și oamenii pe care îi iubim.  

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Să știi că ai o săptămână foarte bună! Mercur, guvernatorul tău, face trigonul cu Jupiter: mintea este instrumentul cel mai de preț. Și când știi lucrul acesta, ce trebuie să faci cu mintea? Să o hrănești precum ai îngriji o grădină, a îndemnat Daniela Simulescu.  

Rac sau cei cu ascendent în Rac 

Urmează o perioadă care te scoate din zona de confort. E una dintre acele perioade în care oricât ai încerca să le faci pe plac altora, ei nu văd acest lucru. Prin urmare, trebuie să îți faci ție pe plac, până la a încerca să-i ajuți și să-i mulțumești pe ceilalți.  

Leu sau cei cu ascendent în Leu 

În primele zile ale săptămânii trăiești în trecut. Îi acuzi pe oameni pentru ce ți s-a întâmplat acum ceva timp. Începi să cauți vinovați, iei totul personal și lași trecutul să te conducă. Ești precum o marionetă. Ai grijă la somn și găsește obiceiuri care să te liniștească și să te echilibreze.  

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară  

E o perioadă foarte bună pe plan financiar și profesional, fie că este vorba despre o negociere, un interviu pentru angajare sau despre o discuție cu șefii. Vei găsi soluții la anumite probleme.  

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță 

Îmi place săptămâna aceasta pentru voi, chiar dacă suntem în sezonul eclipselor și ești destul de afectat, ți se întâmplă destul de multe lucruri. Îmi place pentru că Venus face trigonul cu Marte și poate să aibă efecte pe plan financiar. Găsești tu metoda prin care să rămâi cu mai mulți bani în buzunar, a spus astrologul.  

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

În zilele care urmează, ar trebui să eviți să intri într-o relație disfuncțională, chiar dacă îți place viața cu năbădăi și îți plac dramele și intensitatea. Nu mai ai energie pentru aceste lucruri. Trebuie să fugi cât poți de oamenii care au probleme.  

Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător 

Este o săptămână foarte bună pentru relații. Este săptămâna aceea în care să ai un „sistem PCR – Pile, Cunoștințe, Relații”. E cea mai bună perioadă pentru a-ți face o cunoștință într-un domeniu, care să te ajute când ai nevoie. Ai această posibilitate de a întâlni oamenii potriviți la locul potrivit.  

Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn 

E posibil să-ți apară tot felul de idei, de revelații. În zilele ce urmează, tratezi viața dintr-o altă perspectivă. O tratezi la modul energetic. Ții cont și de ce simți tu, dar și de ce simt ceilalți, nu doar de lucrurile văzute.  

Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător 

Urmează aspecte foarte bune pe plan profesional, chiar dacă nu te înțelegi prea bine cu unii colegi. Vei depune mai mult efort pentru chestiunile administrative și nu uita: ești mai deștept atunci când înveți din greșelile altora și nu din greșelile tale.  

Pești sau cei cu ascendentul în Pești 

În săptămâna care urmează, simți nevoia să te agăți de ceva: poate de terapie, poate de o persoană dragă. Sau, poate, te întorci la școală. Cauți o ancoră, ceva sau cineva de care să te agăți. Acceptă că viața are limite, ai grijă de sănătatea ta și nu uita care este adevărata ta valoare, a transmis Simulescu.