Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii în emisiunea sa de la DC News TV. Avem, în continuare, un careu între Mercur și Marte, ceea ce înseamnă că trebuie să fim mai atenți la ce spunem și cui spunem. Astăzi este posibil să luăm unele replici mai personal. 

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Pentru Tauri, săptămâna aceasta aduce un moment favorabil pentru relații. Venus și Marte creează un context în care tensiunile din cuplu pot fi rezolvate dacă ești atent la nevoile partenerului, nu doar la dorințele tale. 

„Venus se apropie de un aspect foarte bun cu Marte, Venus fiind în casa a VII-a. Deci, dacă au fost probleme în cuplu până acum, să știi că poți folosi această săptămână să fii cu ochii deschiși, cu urechile ciulite la ceea ce-și dorește partenerul, nu doar la ceea ce-ți dorești tu”, a spus astrologul la DC News TV. 

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua de astăzi vine cu un impuls de a lupta pentru dorințele lor, chiar dacă asta poate aduce tensiuni cu cei din jur. Reacțiile celorlalți nu ar trebui să fie un motiv de descurajare, ci o oportunitate de a merge înainte cu și mai multă determinare. 

„Mercur, guvernatorul vostru, e luat astăzi la 13-14 de Marte. Ce trebuie să reții tu e că, atunci când îți dorești ceva și începi să lupți pentru acel ceva, bineînțeles că oamenii vor lupta și ei sau se vor enerva, se vor supăra, pentru că în viață, câteodată, trebuie să lupți ca să obții ceea ce îți dorești. Așa că, dacă astăzi primești tot felul de replici, să nu te sperii și să nu te superi”. 

Rac sau cei cu ascendent în Rac 

Pentru nativii zodiei Rac, Marte aduce o perioadă în care dorințele proprii par să fie pe primul loc, ceea ce poate duce la reacții impulsive. Deși această atitudine poate părea tentantă, este important să fii atent la modul în care răspunzi celor din jur, mai ales familiei. 

„Marte e în semnul tău, ceea ce înseamnă că, în această perioadă, s-ar putea să faci ravagii, să faci doar ceea ce îți dorești tu, să-ți pese doar de tine. Am putea spune că este un lucru bun din punctul de vedere al teoriei, doar că o vei face așa, precum un copil răsfățat. Ți-am mai povestit eu, cu Marte în semnul tău e ideea aceea de tantrum. Însă, vezi că vorbele familiei nu sunt neapărat să te acuze, așa că nu te grăbi în momentul în care întorci o replică”, a transmis Daniela Simulescu.