În weekendul acesta, configurația astrală dintre Mercur și Marte poate aduce tensiuni. Deși vrem să evităm conflictele și să fim diplomați, Marte în Rac ne face mai sensibili, iar lucrurile pot degenera rapid dacă ne lăsăm conduși de emoții. 

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară

Dacă te lași influențat de prieteni în acest weekend, s-ar putea să observi că buzunarele tale sunt mai goale la final. Ai grijă cui îi permiți să se implice în deciziile tale! 

„Dacă te vei lăsa influențat de prieteni, să știi că buzunarele tale vor fi mai goale la sfârșitul acestei săptămâni. Așa că ai grijă cui îi permiți să se implice în viața ta”, a spus astrologul la DC News TV. 

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță

Deși încerci să vorbești calm și să găsești soluții, acțiunile tale transmit altceva, iar acest lucru poate duce la neînțelegeri în familie și la locul de muncă, creând momente tensionate. 

„Mercur e în semnul tău, tu gândești, gândești, cauți soluții, dar, pentru că va face careul cu Marte din casa a X-a, cumva, una este ceea ce spui, să fie bine, alta este cum acționezi. Iar oamenii din jurul tău nu mai înțeleg nimic și apar momente foarte tensionate atât în familie, cât și la lucru”. 

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion

Nu te lăsa prins în capcana zvonurilor, fie că sunt despre tine sau despre alții. Chiar dacă te deranjează bârfele, oamenii au libertatea să vorbească. Ceea ce contează cu adevărat este cum reacționezi tu. 

„Nu te baza pe zvonuri. Zvonurile îți pot face mult rău – zvonuri legate de voi sau zvonuri legate de alții. Și chiar dacă vă supărați că oamenii vă bârfesc, e libertatea lor. Important este ce faci tu cu ce ai auzit: începi un scandal, un război sau îți procesezi emoțiile, după care zici: «De aia nu mai pot eu, că mă bârfește lumea!»”, a mai spus astrologul.