Astăzi are loc o eclipsă de Soare și o Lună Nouă în semnul Balanței, a anunțat Daniela Simulescu la DC News TV. Este o zi „specială, interesantă, ciudată”, potrivit astrologului. Astăzi „nu contează ce zice lumea”.

Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn

Pentru Capricorni, ziua de astăzi aduce oportunitatea de a lua decizii importante legate de carieră și imaginea personală. Dacă simți că este momentul să faci o schimbare majoră la locul de muncă sau să ceri mai mult pentru efortul tău, a venit vremea.

E timpul să reflectezi asupra felului în care ești perceput de cei din jur și să începi să construiești un brand personal care să te reprezinte, atât în viața socială, cât și în cea profesională.

„Eclipsa se petrece în casa a X-a. Dacă ai așteptat momentul să zici: «Până aici!» și să-ți cauți alt loc de muncă, acesta este. Dacă ai așteptat momentul să te duci să ceri mai mult pentru tine, la fel. Mai trebuie să te gândești la un lucru astăzi: la statutul tău în societate, la cum ești tu considerat. La cine cred oamenii că ești tu. Ar fi cazul să începi să-ți construiești un brand personal pe care să-l folosești și pe plan profesional la un moment dat”, a transmis astrologul.

Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de astăzi vine cu revelații neașteptate, mai ales pentru cei care călătoresc. Fie că îți vin gânduri profunde în timp ce te afli pe drum sau pui mâna pe o carte care te inspiră, informațiile pe care le primești acum pot deschide noi perspective.

Aceste idei au potențialul de a-ți transforma viziunea, așa că ține-le aproape pentru momentul în care le vei putea folosi.

„Eclipsa se petrece în casa a IX-a. Dacă, de exemplu, ești într-o călătorie, te plimbi pe undeva, crede-mă, vei avea revelații chiar stând în tren, în mașină, în avion. Vei avea niște revelații cum nu ai mai avut de mult timp. Iar informațiile care îți vin acum îți deschid un portal. De fapt, vă spun sincer: dacă pui mâna pe o carte astăzi, e perfect; dacă înveți lucruri de pe drum, e minunat. Dar să nu fie niște informații de care să scapi repede. Ele trebuie depuse undeva în mintea ta și să știi să le folosești în momentul potrivit”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.