Astăzi, Mercur intră în Balanță și va rămâne acolo până pe 13 octombrie, a spus astrologul Daniela Simulescu la DC News TV. În această perioadă, vom fi mai deschiși către socializare, diplomați și poate puțin mai evitanți. Vom pune accent pe corectitudine și vom simți nevoia să luptăm pentru dreptate. 

„Avem un weekend în care partea rațională ar trebui să conteze mai mult și să nu ne grăbim deloc”, a spus astrologul. 

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară

Pentru Fecioare, perioada următoare vine cu o provocare legată de decizii financiare, în care părerile celor din jur te pot influența mai mult decât de obicei. Ai grijă pe cine asculți. 

„Mercur, guvernatorul vostru, iese din propriul semn și se duce în casa a II-a. Voi vă pricepeți foarte bine la casa a II-a. Sunteți cei mai buni contabili. Doar că, în momentul în care e în Balanță, Mercur are darul acesta de a se lăsa influențat de către ceilalți. 

Așa că, dacă voi vreți să vă cumpărați, de exemplu, o geantă, și cineva vă spune: «Dar nu-ți stă bine cu geanta aceea», deși vouă vă place mult, n-o mai cumpărați. Efectiv, n-o mai cumpărați. Doar că trebuie să aveți grijă la oamenii din jurul vostru, să vă puteți baza pe ei că vă spun adevărul”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță 

Pentru acești nativi, perioada următoare vine cu o nevoie de introspecție și liniște. Nu e momentul să intri în conflicte sau să te lupți pentru atenție, ci să te concentrezi pe tine, iar oamenii vor fi atrași de echilibrul și calmul pe care îl transmiți. 

„Mercur intră în semnul vostru. Vai, ce-o să fie în mintea voastră până pe 13 octombrie… Și cum Marte din casa a X-a face trigonul cu Saturn, vouă astrele chiar vă spun: vorbește, învață, plimbă-te și stai mai mult în mintea ta. 

Nu trebuie să fii competitiv, nu trebuie să te lupți cu nimeni. Nu trebuie să intri într-un război, să începi tu să faci scandal. Ci știi cum trebuie să fii? Să îți placă de tine și să vină momentul acela în care oamenii te caută tocmai pentru că le transmiți această liniște, această pace, acest echilibru”, a transmis astrologul.