Mercur și Neptun se află astăzi în opoziție, iar asta ne face să fim mai confuzi, spune Daniela Simulescu la DC News TV. Astrologul ne avertizează să fim atenți în cine avem încredere și să evităm promisiunile, deoarece s-ar putea să nu le putem respecta. 

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Pentru Tauri, ziua de azi nu este tocmai favorabilă în plan amoros. Chiar dacă Venus îți influențează relațiile, opoziția dintre Mercur și Neptun aduce confuzii. Nu te lăsa impresionat de vorbe frumoase, ci caută dovezi concrete, indiferent dacă ești deja într-o relație sau tocmai ai cunoscut pe cineva. 

„Pe plan amoros, nu este o zi bună. E Venus în casa a VII-a, dar Mercur din casa a V-a în opoziție cu Neptun… Să nu crezi vorbele frumoase ale celuilalt. Tu mai degrabă să vrei să vezi fapte, fie că ești într-o relație, fie că abia ai cunoscut pe cineva. Fapte, nu vorbe!”, a spus astrologul la DC News TV.  

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de astăzi cere prudență la locul de muncă. Nu acționa fără dovezi clare și nu te lăsa influențat de cineva pe care îl admiri exagerat. Ai grijă să nu acorzi încredere celor care nu o merită. 

„Astăzi, dacă ți se spune să faci ceva la locul de muncă, tu să nu faci până nu ai și dovezi și argumente clare. Și vezi să nu te lași influențat de o persoană pe care ai pus-o pe un piedestal. Ți se pare ție că e mai deșteaptă decât tine, mai frumoasă, mai specială. Deci, ai mare grijă să nu acorzi încredere cui nu merită”.  

Rac sau cei cu ascendent în Rac 

Pentru Raci, ziua de astăzi vine cu avertismente legate de decizii și promisiuni. E posibil să îți lipsească informații esențiale, așa că fii atent să nu fii indus în eroare. Nu presupune că toți oamenii gândesc sau acționează ca tine. 

„Mercur e în casa a III-a. În opoziția aceasta cu Neptun, trebuie să recunoaștem că s-ar putea să nu ai niște elemente destul de importante, iar tu să faci promisiuni sau să iei decizii și să vezi că ai fost păcălit. Nu crede că toți oamenii sunt buni sau că toți oamenii sunt ca tine. Nu există așa ceva”, a transmis Daniela Simulescu.