În emisiunea sa de la DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a oferit previziuni pentru luna octombrie, care vine cu două evenimente importante: eclipsa de Soare din 2 octombrie și eclipsa de Lună din 9 octombrie.

Potrivit ei, această lună va fi „foarte condimentată” din punct de vedere astrologic, aducând situații care ne pot provoca, făcându-ne să reflectăm asupra alegerilor noastre. Iată cele patru zodii care vor fi deosebit de afectate în luna ce urmează. 

Cele mai importante evenimente astrologice ale lunii octombrie 

„Să știți că urmează o lună, aș putea spune, foarte condimentată, mai ales din punctul de vedere al teoriei astrologice. Luna octombrie are parte de două eclipse memorabile țin să vă spun. Nimic nu este simplu, ci totul este complicat și foarte incisiv. Știți care va fi senzația noastră în octombrie? Că timpul sta în loc sau că n-am învățat nimic din lecțiile de până acum, sau că pur și simplu suntem prea visători, credem foarte repede în oricine și în orice. Cred că trebuie să ne trezim, dar n-o să fie plăcut”, a avertizat astrologul.  

Eclipsa de Soare din 2 octombrie 

Eclipsa de Soare din 2 octombrie ne invită să dăm startul unor proiecte și colaborări, deși s-ar putea să nu se finalizeze imediat. Vorbim despre alianțe și parteneriate, unele mai neobișnuite, influențate de Lilith, ceea ce înseamnă că abordăm lucrurile într-un mod diferit de normele sociale. Această eclipsă ne prezintă ceva frumos la exterior, dar în spate ascunde o poveste complet diferită în spate.  

„Trebuie să aveți foarte mare grijă la relațiile personale, pentru că, mai ales cele pe plan amoros, nu mai sunt cum erau acum ceva timp și s-ar putea să auziți tot felul de vești, care mai de care mai ciudate. Ce vă recomand eu? Aveți grijă la relațiile care încep în jurul acestei date, pentru că nu vă oferă atâta liniște precum v-ați dori”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.  

Jupiter retrogradează în Gemeni pe 9 octombrie 

Pe 9 octombrie, Jupiter retrogradează în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 februarie 2025.  

„Acum, când retrogradează, s-ar putea să vă arate că undeva ați exagerat. Vorbesc foarte mult pentru cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești, dar în special Gemeni. Din mai încoace ați crezut că le puteți face pe toate și v-ați implicat în multe. (…) Trebuie să mai ajustați, să mai restrângeți, să nu mai complicați atât de mult lucrurile. Jupiter vă arată că nu sunteți dumnezei, zei sau atotputernici”, a punctat astrologul.  

Pluto își oprește retrogradarea în Capricorn pe 12 octombrie 

„Iarăși un moment nemaipomenit: Pluto își oprește retrogradarea în semnul Capricornului pe 12 octombrie și va rămâne aici până pe 19 noiembrie. Pluto a fost în Capricorn din 2008 încoace și sunt ferm convinsă că a dat viețile celor cu marcaj cardinal peste cap, iar acum mai are un ultim ultimatum. (…) Acest lucru ne ajută să ne recăpătăm puterea personală, să știm cine suntem – statutul nostru în societate”, a precizat Simulescu.  

În această perioadă, cele mai afectate zodii sunt: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.  

Eclipsa de Lună din 17 octombrie 

„Această eclipsă din octombrie ne arată că suntem divizați. (…) Va fi o stare de tensiune oriunde te duci în lume. E o grabă, e nerăbdare, e furie, te superi, pe oamenii de la magazin, pe cei din aeroport, dacă vei călători, pe familie, sub pretextul: «Eu îți vreau binele». Cu alte cuvinte, eu mă bag unde nu-mi fierbe oala, și la mine totul este aiurea în viață, dar prefer să mă bag în viața ta, să-ți arăt ce nu merge la tine, ca să mă simt eu liniștit și să scap de problemele mele. Aveți foarte mare grijă la expunerea propriilor frustrări în a doua parte a lunii octombrie”, a îndemnat astrologul.