Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 23-29 septembrie 2024 la DC News TV. Află, mai jos, ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani. 

Ne apropiem de sfârșitul lunii septembrie, prima lună de toamnă. Duminică a fost echinocțiul de toamnă, marcând începutul sezonului din perspectiva astrologică. Soarele a intrat în Balanță, așa că timp de o lună îi vom sărbători pe nativii acestei zodii. Totodată, micuții născuți în această perioadă vor avea această zodie, acest schelet astrologic. 

Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 

Sezonul Balanței de anul acesta nu începe într-un mod armonios – știm cu toții că arhetipul Balanței vorbește despre armonie, echilibru, diplomație, dreptate. Ei bine, de data aceasta, s-ar putea să nu vedem aceste calități în perioada care ne stă în față. Vor fi destul de multe tensiuni, a precizat astrologul Daniela Simulescu. 

Berbec sau ascendent în Berbec 

Vei duce niște lupte de putere în sectorul financiar; poate negocieri cu partenerul, poate negocieri la serviciu sau, poate negocieri cu anumite servicii pe care ți le dorești sau pentru anumite achiziții. S-ar putea să fii mai bănuitor ca niciodată, mai suspicios și s-ar putea să fii foarte, foarte secretos. 

Taur sau ascendent în Taur 

Atenția ta se va duce către relații, către relația de cuplu, dar și către parteneriatele pe care le ai în acest moment. Nu uita un lucru: Venus face careu cu Pluto, deci s-ar putea să începi săptămâna într-un mod mai tensionat. Dacă ești atent la ceilalți și îi asculți și pe ei, lucrurile vor fi mult mai simple. 

Gemeni sau ascendent în Gemeni 

Trebuie să ai mare grijă la discuțiile cu familia, dar și la cele pe plan profesional, pentru că vei avea tendința să te lași foarte ușor păcălit. Vei fi credul, naiv. Astrele îți recomandă să îi asculți pe oameni, dar să nu iei decizii până nu ai argumente solide. 

Rac sau ascendent în Rac 

Una simți, alta comunici. Oamenii din jur nu mai știu ce să creadă despre tine și s-ar putea să te acuze că ai mințit, că nu ești serios, că nu ești responsabil. Vor apărea mai multe tensiuni: tensiuni cu părinții, cu partenerul, cu vecinii, cu alte rude din familie. Trebuie să îți dai seama cum te comporți: precum un copil sau precum un adult. 

Leu sau ascendent în Leu 

În perioada următoare, s-ar putea să fii foarte influențabil. Orice achiziție importantă pe care o ai de făcut ar trebui să treacă printr-un filtru logic. Ține cont de regula celor 24 de ore: dacă trec 24 de ore și încă îți dorești acel produs, cumpără-l. În caz contrar, nu. 

Fecioară sau ascendent în Fecioară 

Intri într-o perioadă în care ar trebui să fii mai puțin zgârcit cu tine. Dacă până acum ai tras și ai economisit, acum îți permiți să îți faci o poftă – o prăjitură la un restaurant mai scump sau o haină nouă, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Balanță sau ascendent în Balanță 

Vei fi mai deschis, mai efervescent și mai dornic de acțiune în perioada următoare. Trebuie să fii, însă, mai isteț: să mai citești, să mai înveți. Nu ar strica să mai citești un curs, să privești un documentar, o emisiune istorică. 

Scorpion sau ascendent în Scorpion 

Puterea ta de seducție va fi destul de mare. Oamenii vor avea o pasiune pentru tine, te vor împinge în față. Pur și simplu, vor să te vadă bine. Deci nu trebuie să vorbești mult, să faci multe planuri, trebuie doar să exiști. 

Săgetător sau ascendent în Săgetător 

Nu trebuie să promiți la serviciu mai mult decât e cazul. Și tu ești ușor de păcălit, dar și tu, la rândul tău, ești rău intenționat. Mare, mare grijă. Nu înflori lucrurile, nu-ți face scenarii în cap. Pur și simplu, întreabă acolo unde nu ești sigur. 

Capricorn sau ascendent în Capricorn 

În următoarea lună se vor întâmpla tot felul de lucruri la locul de muncă. Ce trebuie să faci este să nu forțezi nimic. Excesul de zel nu este sănătos. Cel mai bine ar fi să aștepți. Așteptarea este cea mai importantă. 

Vărsător sau ascendent în Vărsător 

Pe plan profesional, s-ar putea să ai anumite oportunități și beneficii. Nu te gândi însă că totul va fi liniar, ca în povești. Vor fi și tensiuni, vor fi și provocări, dar ai nevoie de competiție. Găsește un proiect în care să lupți, pentru că ai dorința de a câștiga. 

Pești sau ascendent în Pești 

Începe o perioadă în care te simți în derivă, nu mai știi pe ce lume ești, ai avut niște planuri la începutul anului și, poate, nu au ieșit toate cum ți-ai dorit. Ești nemulțumit de propria persoană, sunt mulți demoni interiori. Nu reușești să vezi și partea bună. Uită-te la tine cu mai multă blândețe, a punctat astrologul.