Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii în emisiunea sa de la DC News. Potrivit astrologului, Mercur, planeta comunicării, va forma un careu cu Jupiter, planeta excesului. Acest aspect astrologic ne face să vorbim prea mult, să gândim prea mult și să fim superficiali. Ne este greu să ne concentrăm, nu suntem atenți și nu ascultăm cu adevărat ce se întâmplă în jurul nostru. 

Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător

Pentru Săgetător, tensiunile în cuplu vor fi inevitabile. Tu vrei una, partenerul alta. Orgoliile se ciocnesc, iar cheia este să faceți un compromis. Pe de altă parte, evită să-ți impresionezi prietenii cu cheltuieli inutile – nu merită! 

„Trebuie să reții un lucru: Mercur din casa a X-a va face careu cu Jupiter din casa a VII-a. Ce înseamnă asta? Că nu prea te înțelegi cu partenerul. Tu vrei ceva, el vrea altceva. Ajungeți într-un punct în care orgoliul se inflamează și vrei să-i arăți tu că ești mai bun, sau el vrea să-ți arate că este mai bun. 

Singura soluție ar fi să faci și ce vrea el, să faceți și ce vrei tu, neîncercând să-l cucerești pe celălalt sau să-i arăți că ești superior. 

În al doilea rând: Venus în casa a XI-a va face careu cu Pluto din casa a II-a. Așadar, stai departe de a demonstra prietenilor, prin anumite achiziții, că ești și tu la fel ca ei sau că și tu poți să-ți cumperi anumite lucruri, ori că ești mai mare sau mai tare. Lăudăroșenia nu este bună zilele acestea”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn

Astăzi nu este momentul să amâni treburile de la serviciu. De luni, apar noi proiecte și ședințe care îți vor ocupa timpul. Fii atent și la călătorii! 

„Dacă este ceva astăzi la serviciu și ai fi vrut să amâni, nu! Sfatul meu este să te ocupi de proiecte, pentru că, de luni încolo, Soarele intră în casa a X-a și vin alte proiecte, alte activități, alte acțiuni, alte discuții, alte ședințe și nu vei mai avea timp. Ai mai mare grijă la călătorii”, a subliniat astrologul.