În cadrul emisiunii sale de la DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii. Potrivit acesteia, Marte a intrat în Rac pe 4 septembrie, unde va sta până pe 4 noiembrie, va și retrograda în acest semn, dar astăzi face un careu cu Axa Nodurilor Lunare. Marte – curajul și furia – va produce în jurul nostru tot felul de furtuni emoționale.  

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Pentru nativii din Gemeni, perioada aceasta aduce provocări pe plan financiar. Deși s-ar putea să te bucuri de o sumă neașteptată de bani, cheltuielile neprevăzute îți pot da toate planurile peste cap. E un moment în care va trebui să fii atent la buget, mai ales că lucrurile se pot complica rapid. 

„Din păcate, Marte e în casa a II-a și nu doar că ne apropiem de o eclipsă care te va zăpăci, dar careul lui Marte cu Axa Nodurilor Lunare s-ar putea să facă ravagii pe plan financiar. Primești niște bani, dar îi cheltuiești repede sau apar unele cheltuieli care îți dau peste cap toate planurile tale din această toamnă”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.  

Rac sau cei cu ascendent în Rac 

Pentru nativii zodiei Rac, ziua de astăzi vine cu tensiuni interioare și dorința de a face pace în jurul tău. Cu toate acestea, nu orice luptă merită atenția ta. E important să îți alegi confruntările cu grijă și să nu te implici acolo unde nu te ajută cu nimic. Acordă-ți timp pentru a-ți calma furia interioară și nu încerca să o maschezi ajutându-i pe alții. 

„Tu ești protagonistul zilei, pentru că Marte este în semnul tău și face acest careu cu Nodurile Lunare. Tu astăzi vrei să împaci pe toată lumea, tocmai pentru că înăuntrul tău e foarte multă furie. Te gândești că dacă îi ajuți pe ceilalți, rezolvi și partea interioară. Nimic mai fals!  

Ce-ți recomand eu astăzi este să îți alegi luptele cu mai multă înțelepciune. Nu te băga în orice luptă. Dacă nu te ajută cu nimic, nu trebuie să te duci acolo”, a precizat astrologul.