Astrologul Daniela Simulescu a explicat la DC News TV influențele astrale ale săptămânii care începe cu 16 septembrie, menționând că trigonul Jupiter – Venus continuă să fie activ, ceea ce ar putea aduce un plus de optimism și poftă de viață.

„Trigonul continuă și astăzi, așa că s-ar putea să începem săptămâna cu o poftă de viață nebună. Să nu uităm că și Marte se apropie de careu cu Nodurile Lunare și că este destul de activ astăzi”, a transmis astrologul în emisiunea sa săptămânală.

Rac sau cei cu ascendentul în Rac

Pentru nativii Racului, Marte se află în semnul lor și este activat de Nodurile Lunare, creând un potențial pentru agitație sau impulsivitate. Cu toate acestea, Simulescu a subliniat că influența trigonului Jupiter – Venus va fi benefică dacă Racii adoptă o atitudine conciliantă, mai ales în relațiile familiale. „Fii cât mai împăciuitor în sânul familiei și ziua îți va fi mult mai bună”, a recomandat astrologul.

Leu sau cei cu ascendentul în Leu

Pentru Lei, sfatul astrologului este de a da un pas înapoi în această săptămână. Simulescu a avertizat că nu este momentul pentru a ieși în evidență sau pentru a încerca să rezolvi toate problemele. „Nu este momentul să ieși în față, să te dai în stambă… Este momentul să-ți vezi interesul”, a subliniat ea.

Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară

Fecioarelor li se recomandă prudență în gestionarea banilor. Simulescu a atras atenția asupra tendinței de a cheltui anticipat, avertizând că este mai bine să amâne achizițiile importante până când au efectiv banii în mână. „Nu cheltui banii pe care încă nu-i ai”, a fost sfatul clar oferit de astrolog.