Astrologul Daniela Simulescu a discutat în emisiunea sa de la DC News despre weekendul care vine, din perspectivă astrologică. Se prevede un sfârșit de săptămână fantastic, datorită unui trigon între Venus, cunoscută ca „Micul Benefic”, și Jupiter, „Marele Benefic”. 

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță 

Pentru nativii din Balanță, weekendul care urmează se anunță unul deosebit, așa cum se întâmplă doar rareori. Este momentul perfect să vă puneți în valoare și să străluciți. Profitați de aceste zile pentru a ieși, a călători și a participa la evenimente unde vă veți simți în centrul atenției. 

„Un weekend de vis pentru voi, cum rareori se întâmplă, să știți. În primul rând, vă recomand să vă îmbrăcați cât mai frumos, să vă machiați, să vă coafați, doamnelor și domnișoarelor, sau să faceți o vizită la salonul de frumusețe, de cosmetică.  

Dar și voi, domnilor, trebuie să vă preocupați foarte mult de fizic. Vă recomand să vă plimbați, să călătoriți, să mergeți la evenimente, să fiți acolo, în toiul acțiunii”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

Pentru voi, acest weekend nu se remarcă prin evenimente exterioare, ci mai degrabă prin ceea ce simțiți în interior. Ar fi ideal să petreceți timp în intimitate, alături de partener, departe de ochii lumii. Este momentul perfect să purtați discuții profunde, să vă conectați emoțional și să redescoperiți acea chimie dintre voi. 

„Ei bine, pentru voi, aspectul acesta nu este exterior, ci mai degrabă în interior. Nu ar strica să petreceți mai mult timp în intimitate, să stați cu partenerul acasă, departe de ochii străinilor, să vorbiți despre lucruri foarte profunde, să vă simțiți altfel și să faceți în așa fel încât să existe acea chimie între voi și persoana iubită, pe care o simțiți atât de intens, încât o puteți tăia cu cuțitul”, a spus astrologul.