Pierre Oliver, primarul Arondismentului 2 al Lyonului (Franța) și membru al Consiliului Regional Auvergne-Rhône-Alpes, este invitatul jurnalistului Bogdan Chirieac la interviurile DC NEWS. Acesta va vorbi în cadrul interviului inclusiv despre cum arată Bucureștiul, în opinia sa, oraș pe care nu l-a mai văzut din anul 2009.

“Analiza mea este că, în realitate, Bucureștiul s-a transformat între anul 2009, când am plecat din România, și ziua de astăzi. Ceea ce văd eu este că infrastructura s-a dezvoltat în mod evident”, susține Pierre Oliver despre capitala României.

În cadrul interviului, Pierre Oliver va explica și cum a ajuns Lyonul un oraș foarte puternic din punct de vedere economic, dar și care sunt companiile franceze care au sediul central în Lyon, dar investesc masiv în România.

Despre aceste lucruri, dar și care este scopul vizitei lui Pierre Oliver de acum la București, aflați vineri, 13 septembrie, începând cu ora 17:00. Interviul va putea fi urmărit pe DC News, DC News TV și ȘtiriDiaspora, dar și pe canalul de YouTube DC News.