Duminică, 15 septembrie 2024, de la ora 11.00, pe Spectacola și DC News, vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Mi-Th Influencer. Invitata Mirelei Vescan este nimeni alta decât Arh. Maestru Cristina Groza.

În cadrul ediției din această săptămână, Cristina Groza va vorbi despre cartea sa, Cugetările Dragonului Dumitrache, o carte de poezii „deodată cu timpurile“, potrivit siteului acesteia.

„Cine a mai văzut dragoni care zboară cu avionul, se delectează cu clătite și navighează prin lumea tehnologiei, în timp ce își arată dezaprobarea față de urzici, dar visează să călătorească cu o rachetă? Și care, deși își îndulcește viața cu clătite, nu neglijează o vizită la dentist? Ei bine, în premieră mondială, această carte îți deschide paginile spre un univers unde trăiește primul dragon urban, care îmbină tradiționalul cu modernul într-un mod cu totul special și savuros. Nu doar educativă, ci și amuzantă și delicioasă, această carte este un must-have în orice bibliotecă. Lasă-te surprins și însoțește-l în aventurile sale inedite!“, își descrie cartea Cristina Groza, primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui).