Daniela Simulescu a oferit noi previziuni în emisiunea sa de la DC News TV. Potrivit astrologului, astăzi avem curajul să ne exprimăm ideile într-un mod care să fie de folos și celor din jur. În același timp, careul dintre Soare și Jupiter poate să genereze un exces de zel și tendința de a căuta scurtături. 

Previziuni pentru Leu sau cei cu ascendent în Leu 

Pentru nativii zodiei Leu, ziua de astăzi vine cu un avertisment important: nu este momentul să încerci să-i impresionezi pe cei din jur. Fie că vorbim despre cheltuieli inutile sau despre dorința de a-ți demonstra talentele, ar fi bine să te abții de la excese. Dacă ai anumite abilități sau talente, folosește-le cu înțelepciune și nu risipi energia pe lucruri care nu merită. 

„Știi momentul acela în care încerci să impresionezi? Nu este timpul acum. Evită cheltuielile făcute doar ca să impresionezi pe apropiați, pe prieteni; evită excesul de zel cu toate talentele tale.  

Adică, dacă te pricepi la ceva, ai un anumit skill, o anumită abilitate, n-o folosi, nu strica orzul pe gâște. Folosește într-un mod cât mai inteligent toate aceste abilități”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Previziuni pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară 

Pentru nativii Fecioară, ziua de astăzi vine cu influențe puternice provocate de careul dintre Soare și Jupiter. Deși la prima vedere acest aspect nu pare favorabil, pentru tine poate aduce un impuls binevenit. În timp ce pentru alții excesul de zel poate crea probleme, tu ai șansa de a ieși din zona de confort. 

„Astăzi, zodia voastră este afectată în special de careul dintre Soare și Jupiter. Deși acest aspect nu sună foarte bine, totuși, pe tine s-ar putea să te ajute. 

Cumva, dacă pe alții excesul de zel astăzi îi duce într-o zonă nu foarte bună, pe tine s-ar putea să te ajute să ieși din zona de confort. Și chiar ai nevoie. Poate o viață întreagă n-ai avut curaj într-un domeniu, dar astăzi ai un pic de tupeu și ai nevoie de el”, a precizat astrologul.