Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni în emisiunea sa de la DC News TV. Potrivit acesteia, în zilele ce urmează vom fi mai sensibili la stările celor din jur, împrumutând, fără să ne dăm seama, din nervozitatea și angoasa lor.  

Reamintim că Mercur a intrat din nou în zodia Fecioară, unde va rămâne până pe 26 septembrie. 

Previziuni pentru Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Ziua de astăzi îți deschide noi perspective. Odată cu intrarea lui Mercur într-un alt semn, simți că a venit momentul să îți îndrepți atenția către alte direcții. În perioada aceasta este esențial să îți asculți nu doar rațiunea, ci și intuiția, care are un rol important. Nu te limita la lucrurile evidente, ci dă-ți voie să simți și să explorezi ce se află dincolo de ceea ce pare concret, palpabil. 

„După ce Mercur a schimbat semnul, ți-ai mutat și tu atenția. Te duci și tu într-o altă zonă. Ce-ți recomand să faci în perioada aceasta? Să îmbini partea rațională cu intuiția, pentru că și ea își are rostul. Nu trebuie să te uiți doar la ceea ce este concret, permite-ți să și simți câte ceva”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Previziuni pentru Rac sau cei cu ascendent în Rac 

Ziua de astăzi te aduce mai aproape de armonia pe care o cauți în familie. Totuși, ca lucrurile să funcționeze așa cum îți dorești, va fi nevoie să faci și câteva compromisuri. Nu e vorba de a te lăsa pe tine deoparte sau de a accepta umilințe, ci de a alege înțelepciunea. Uneori, să cedezi puțin poate fi cheia pentru a menține echilibrul și liniștea pe care le prețuiești atât de mult. 

„În momentul în care vrei ca lucrurile să funcționeze în familie așa cum ai visat sau așa cum speri, va trebui să faci și tu anumite compromisuri, să mai lași de la tine. Nu să te lași să fii umilit, ci mai degrabă să fii mai înțelept decât alți oameni”, a punctat astrologul.