Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 9-15 septembrie 2024 la DC News TV. Află, mai jos, ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani. 

Potrivit astrologului, săptămâna care urmează aduce o tranziție, cu aspecte menite să ne ajute să găsim un punct de echilibru. 

Horoscop săptămâna 19-25 septembrie 2024 

În săptămâna care ne stă în față, unele influențe indică un exces de zel, în timp ce altele aduc mai multă stabilitate. Luni, Mercur intră în Fecioară, oferindu-le nativilor o perspectivă mai pragmatică asupra viitorului apropiat. 

Berbec sau ascendent în Berbec 

Intrarea lui Marte în casa a IV-a nu prea îți priește. Vei observa în perioada următoare că îți ții gura, stai liniștit și strângi în tine. Îți vine să izbucnești, doar că nu o faci la fața locului, ci te duci acasă, te enervezi, te înfurii și te superi pe cei dragi. Trebuie să găsești o modalitate să nu mai faci aceste lucruri.  

Taur sau ascendent în Taur 

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de un trigon cu Jupiter, ceea ce îți priește, mai ales pe plan financiar. Dacă mergi la un interviu pentru un nou loc de muncă, încearcă să ceri mai mult, ca să ai de unde să scazi.  

Gemeni sau ascendent în Gemeni 

E momentul să porți niște discuții cu familia. Însă, ele nu mai sunt atât de agresive, pe o tonalitate tendențioasă. Reușești să te înțelegi cu ei și un pic de modestie nu strică, dacă vrei să obții ceva de la ei.  

Rac sau ascendent în Rac 

Ne apropiem de o eclipsă de lună, una nu foarte plăcută. Dar, să nu uităm că Marte este în semnul vostru și va face careurile cu nodurile lunare. Zilele ce urmează nu sunt neapărat cele mai plăcute, sunt cele care vă pun pe jar. Ele anunță un eveniment.  

Leu sau ascendent în Leu 

Banii… Ți-ai jurat de la începutul anului că nu cumperi aia, nu cumperi cealaltă; ba ai și râs de anumite persoane. Ei, o să dai și tu banii pe aceleași lucruri. Sau te grăbești când achiziționezi lucruri. Deci, partea financiară trebuie privită cu mai multă responsabilitate. 

Fecioară sau ascendent în Fecioară 

Mercur intră în semnul tău. Teoretic, asta vine cu multe idei, cu un intelectual crescut, cu un mod de a rezolva problemele eficient. Ești omul potrivit, la locul potrivit, în momentul potrivit. Încearcă, totuși, să nu îți faci prea multe scenarii. 

Balanță sau ascendent în Balanță 

Sunt șanse ca la locul de muncă să fie probleme, dispute. Unele te ajută. Nu ți-aș recomanda nici să fii super liniștit, dar nici foarte agresiv. Ți-as recomanda să vezi unde merge și unde nu merge. Unde merge, implică-te, iar unde nu merge, retrage-te, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Scorpion sau ascendent în Scorpion 

Săptămâna asta nu știi ce vrei, încotro să apuci. Simți că trag și unii și alții de tine. Ba mai mult, s-ar putea să ai senzația că tu poți și vrei mai mult, dar nu ai cariera pe care ți-o dorești și nici familia pe care ți-ai dorit-o. Nu face asta, nu te lăsa tras în această spirală, pentru că îți va dăuna enorm. 

Săgetător sau ascendent în Săgetător 

Ai șansa să lămurești anumite situații cu șefii sau colegii și ai șansa să impui respect când intri într-o încăpere. În schimb, partenerului nu-i convine nimic, iar tu va trebui să iei decizii și pentru el, și pentru tine, și pentru familie. Iar procesul decizional este unul foarte epuizant. 

Capricorn sau ascendent în Capricorn 

Vă rog să aveți mare grijă la drumuri, chiar dacă Mercur intră în casa a IX-a și este un tranzit bun, Soarele, tot din casa a IX-a, face careu cu Jupiter. Oricât de bine ai planifica o călătorie, întotdeauna poate să mai apară ceva. 

Vărsător sau ascendent în Vărsător 

Soarele va face un careu cu Jupiter din casa a V-a. Pot apărea cheltuieli, datorii de care ați uitat, probleme cu instituțiile financiare, dar cred eu că se vor și rezolva unele dintre ele.  

Pești sau ascendent în Pești 

Mercur intră mâine în casa a VII-a, unde a fost și retrograd. Vă veți înțelege altfel cu oamenii din jurul vostru, fie cu partenerul, fie cu oamenii cu care lucrați, prieteni. Mercur ajută. Dar, să nu folosiți un ton critic, a punctat astrologul.