Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni zodiacale la DC News TV, anunțând un weekend destul de obositor și copleșitor. Astăzi, Mercur formează un careu cu Uranus, ceea ce aduce o tensiune mentală intensă, neliniște și decizii impulsive. 

Duminică, Soarele intră în opoziție cu Saturn, lucru care va genera situații suplimentare care necesită atenție, dar ne vom simți lipsiți de energie. Astrologul ne sfătuiește să amânăm deciziile importante. 

Previziuni pentru Balanță sau cei cu ascendent în Balanță

Pentru nativii din Balanță sau cei cu ascendent în Balanță, lucrurile s-ar putea complica puțin în perioada următoare. Astrologul ne avertizează să nu ne punem prea multe speranțe în ajutorul altora, deoarece aceștia ar putea să ne dezamăgească din cauza unor situații neprevăzute.  

Dacă ai probleme de sănătate, ar fi bine să eviți persoanele care îți provoacă stres și să renunți la obiceiurile care nu îți fac bine. Așadar, fii atent și ai grijă de tine! 

„Nu vă bazați pe alții, pentru că vă vor dezamăgi. Încercați să înțelegeți că și în viața prietenilor, cunoscuților apar situații surpriză și vă lasă baltă. Cei care vă știți cu probleme de sănătate faceți tot posibilul să evitați oamenii care vă stresează, obiceiurile care nu vă fac bine”, a punctat astrologul. 

Previziuni pentru Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

Pentru nativii din Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion, astrologul vine cu un sfat clar: nu te grăbi să faci promisiuni la locul de muncă! Iar dacă ai o discuție cu șefii, mai bine rămâi rezervat, pentru că nu vrei să vezi ce ți-ar putea ieși pe gură dacă te lași dus de val.  

În plus, Marte în casa a IX-a îți sugerează că ți-ar prinde bine să te plimbi mai mult, să iei o pauză și să explorezi un pic lumea din jurul tău. Așadar, respiră adânc și evită orice impuls necontrolat! 

„Nu promite mult azi la locul de muncă sau, dacă ai o discuție cu șefii, fii mai tăcut, pentru că, dacă vorbești, nici nu vreau să știu ce iese din gura ta. După care, trebuie să ne reamintim de un lucru: de faptul că Marte este în casa a IX-a și că v-ar prii să vă plimbați mai mult”, a spus Daniela Simulescu la DC News.