Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni zodiacale la DC News TV. În această zi, Venus, planeta iubirii, frumuseții și armoniei, se aliniază cu Lilith, simbolul energiei independente, care refuză să se conformeze așteptărilor societății.  

Previziuni pentru Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

Pentru nativii zodiei Berbec, ziua de astăzi aduce o serie de influențe astrale care pot genera neliniști și așteptări neîmplinite. Intrarea lui Marte în casa a IV-a și aspectele formate de Venus în casa a VII-a pot amplifica aceste stări, însă tendința de a aștepta inițiative din partea celor din jur s-ar putea dovedi inutilă. 

„Marte a intrat în casa a IV-a, te neliniștește clar, iar aspectele pe care le va face Venus în casa a VII-a cumva îți dau tendința asta de a aștepta de la ceilalți: să vină ceilalți către tine, să îți spună ceilalți ceva. Poți să aștepți mult și bine, că nu se va întâmpla acest lucru”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Previziuni pentru Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Pentru nativii din Taur sau cei cu ascendent în această zodie, ziua de astăzi poate aduce multă agitație la locul de muncă. Daniela Simulescu a subliniat influența puternică a lui Venus, guvernatoarea Taurului, care se aliniază cu Lilith și Nodul Sud în casa a VI-a.  

Aceste aspecte astrale pot provoca o stare de neliniște și te pot atrage involuntar în jocuri politice și intrigi pe care nu le-ai anticipat.  

„Venus este guvernatoarea ta. Îți dai seama, se întâlnește cu Lilith și se întâlnește și cu Nodul Sud, mai este și în casa a VI-a… Nu ai stare deloc astăzi la locul de muncă și s-ar putea să te regăsești în anumite jocuri politice și să asiști la tot felul de intrigi pe care tu nu le-ai vrut”, a informat astrologul.