Astrologul Daniela Simulescu a discutat la DC News TV despre influențele astrelor asupra zodiilor în data de 4 septembrie. Marte intră astăzi în semnul Racului, unde va rămâne până pe 4 noiembrie, însă înainte de această tranziție formează un careu cu Neptun. Această configurație astrală ar putea aduce o primă parte a zilei mai confuză și haotică, urmând ca, în a doua parte, să simțim o creștere a emoțiilor. 

Previziuni pentru Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni

Pentru Gemeni, ziua începe cu o stare de confuzie și lipsă de claritate, din cauza careului dintre Marte și Neptun. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară cheltuieli neașteptate sau dorința de a face cumpărături impulsive, care ar fi bine să fie amânate. 

„Marte în semnul tău face un careu cu Neptun, deci în prima parte a zilei nu prea știi ce vrei de la viață. În a doua parte a zilei s-ar putea să te trezești cu cheltuieli suplimentare sau, de ce nu, să fii destul de tentat să faci anumite cheltuieli care, dacă ar fi să mă întrebi pe mine, n-ar trebui făcute”, a transmis Daniela Simulescu.  

Previziuni pentru Rac sau cei cu ascendent în Rac

Marte își face intrarea în semnul tău, oferindu-ți două luni pline de energie și curaj, perfecte pentru a începe proiecte noi și a te afirma. Totuși, fii atent, pentru că Marte aduce și multă furie. Dacă ai emoții neexprimate sau tensiuni acumulate, acum vei simți nevoia să le gestionezi într-un mod sănătos. 

„Marte intră în semnul tău. Timp de două luni, până pe 4 noiembrie, ai șansa să începi proiecte, să fii mai curajos, să fii mai întreprinzător. Dar, atenție, Marte vine și cu foarte multă furie, iar dacă ai furie neprocesată, mai acumulezi acum, îți dai seama că trebuie să găsești niște metode prin care să procesezi furia”, a spus astrologul la DC News TV.