Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii la DC News TV. Astăzi, 3 septembrie, are loc un eveniment astrologic important: Luna Nouă în Fecioară – un moment ideal pentru a adopta rolul „furnicii” din faimoasa fabulă. 

„Toamna se numără bobocii! Iar astrele știu bine asta. Așa că, încă din primele zile de toamnă, ne pregătesc evenimente menite să ne ajute la eficientizare și muncă. Luna Nouă din 3 septembrie este momentul perfect pentru a pune bazele unor noi proiecte, pentru a curăța și a ne organiza spațiul și gândurile”, a precizat astrologul. 

Rac sau cei cu ascendentul în Rac 

Pentru nativii zodiei Rac, ziua de astăzi vine cu o șansă specială de a-ți pune ordine în gânduri și emoții. Vei fi mai conectat la cei din jur și vei putea comunica mai ușor, menținând armonia în relații. Cu toate acestea, nu uita de tine și nu te lăsa dus de val până la sacrificiu. 

„Luna Nouă se va petrece în casa a III-a și te ajută să-ți conectezi partea rațională cu partea emoțională. Astăzi simți ce li se întâmplă celorlalți și știi să comunici pentru a te înțelege cu ei. În același timp, am o rugăminte la tine: fă tot posibilul să nu te sacrifici prea mult”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Leu sau cei cu ascendentul în Leu 

Pentru nativii zodiei Leu, ziua de astăzi este perfectă pentru un mic răsfăț. Alege ceva care îți aduce bucurie, fie că e vorba de o mică plăcere culinară sau un detaliu care te încântă. Astăzi, pune-te pe primul loc și bucură-te de lucrurile simple care îți fac ziua mai frumoasă. 

„Luna Nouă e în casa a II-a, iar în această zi eu zic să te răsfeți. Să-ți cumperi ceva care să-ți placă; poate să fie o prăjitură, o înghețată, un detaliu care să te încânte, să-ți încânte simțurile astăzi”, a transmis astrologul.