Daniela Simulescu a oferit la DC News TV noi previziuni pentru zodii, pentru ziua de luni, 2 septembrie. În a doua zi de toamnă, Pluto revine în Capricorn, un tranzit început în 2008. Pluto va rămâne în Capricorn până pe 20 noiembrie, marcând o perioadă în care nativii pot face alegeri radicale. 

„Pluto are un dar, acela al metamorfozei și ar fi păcat să nu îl folosim”, a precizat astrologul.  

Taur sau ascendent în Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe sub influența a două evenimente astrologice semnificative: revenirea lui Pluto în Capricorn și retrogradarea lui Uranus. Acestea aduc atât provocări, cât și oportunități pentru nativii din această zodie. Pluto, cu darul metamorfozei, oferă șansa unor transformări profunde, iar Uranus, aflat în retrograd, poate genera instabilitate, dar și momente de învățare și creștere personală. 

„Să ne aducem aminte că Uranus și-a început retrogradarea ieri în semnul vostru, deci așteptați-vă la instabilitate. Pluto se duce în casa a IX-a, așa că v-ar prii să mai învățați ceva până la sfârșitul anului, indiferent de vârsta pe care o aveți”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Gemeni sau ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, perioada următoare aduce influențe intense odată cu revenirea lui Pluto în casa a VIII-a. Această tranziție poate declanșa o serie de emoții profunde, de la frică și nesiguranță până la momente de introspecție și transformare. 

„Pluto se întoarce la voi, în casa a VIII-a, și aduce, bineînțeles, foarte multă victimizare, foarte multă zvârcolire, foarte multe frici, foarte multă nesiguranță, dar, în același timp, și o renaștere. E un moment din acela în care stați cu voi, plângeți, vă supărați și spuneți: «Până aici! De acum încolo, e nevoie de altă abordare»”, a punctat astrologul. 

Vă reamintim că marți, 3 septembrie, va avea loc Luna Nouă în Fecioară, o zi excelentă pentru curățenie și organizare. 

„Acest semn este asociat cu disciplina, curățenia, munca asiduă, organizarea și perfecționarea. Luna Nouă din Fecioara ne încurajează să ne canalizăm energia către activități productive, chiar și atunci când ne confruntăm cu oboseala sau epuizarea. Cei care vor profita de energia Lunii Noi sunt Taurii, Fecioarele și Capricornii”, a explicat Daniela Simulescu.