Astrologia ne deschide o fereastră către modul în care mișcările corpurilor cerești ne pot influența viața de zi cu zi. Daniela Simulescu, astrolog la DC News TV, a oferit noi previziuni pentru semnele zodiacale.  

În acest weekend, avem un trigon între Venus și Pluto, iar Marte și-a încheiat retrogradarea. Astrologul recomandă să faci tot posibilul să nu te complici și să abordezi lucrurile cu simplitate. 

Previziuni pentru Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

Pentru Scorpioni, acest weekend vine cu o lecție importantă: nu te lăsa atras de curiozitatea față de viețile altora și concentrează-te pe propria ta viață. Este ușor să fii tentat să afli mai multe despre secretele celor din jur, dar este esențial să rămâi discret și să nu te implici în situații care nu te privesc. 

„Noi, oamenii, suntem foarte atrași de viețile secrete ale celorlalți și vrem să aflăm cât mai multe. Uităm să trăim viețile noastre, dar le vrem pe ale celorlalți. Fă tot ce se poate ca, în acest weekend, să stai în banca ta și să nu fii indiscret. Nu încerca să pari perfect în fața celorlalți, să râzi de ei sau să-i faci să se simtă inconfortabil.  

Gândește-te la un lucru: Venus e în casa a XII-a, Marte e în casa a VIII-a; viața secretă a altora nu cred că te ajută cu nimic, mai degrabă trebuie să te ocupi de viața ta secretă”, a spus astrologul la DC News TV. 

Previziuni pentru Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător

Pentru Săgetători, acest weekend poate aduce tensiuni în relațiile personale. Cu Marte în casa a VI-a, este posibil să apară neînțelegeri cu partenerul, mai ales din cauza diferențelor de ritm și de abordare. Unul dintre voi se grăbește, iar celălalt preferă să ia lucrurile mai încet, ceea ce poate duce la frustrare de ambele părți. 

„Marte mai stă puțin în casa a VI-a și s-ar putea să agite spiritele pe plan relațional. Nu te înțelegi cu partenerul, nu ajungi la un numitor comun cu el în acest weekend. Unul se grăbește, altul e mai lent. Cel rapid vrea să îl grăbească pe cel lent, iar cel lent vrea să îl mai potolească pe cel rapid și nu ajungeți nicăieri.

Dar nu uitați că aveți un scop, un obiectiv. Ciudat, dar orice ceartă pe plan relațional e menită să vă ducă spre un progres”, a punctat Daniela Simulescu.