Mercur își încheie retrogradarea în zodia Leului, aproape de careul cu Uranus, iar efectele asupra nativilor se vor resimți până pe 26 septembrie, a dezvăluit astrologul Daniela Simulescu la DC News TV. Iată ce ne rezervă astrele pentru astăzi.  

Astăzi, Venus intră în Balanță, ceea ce înseamnă că începe o perioadă bună din punct de vedere relațional. „Venus e partea aceasta de iubire, de estetică, de bani – să nu uităm, dragostea trece prin stomac – și se duce în semnul Balanței, unde îi place foarte mult, pentru că Balanța e cu echilibrul, cu diplomația, cu socializarea și partea aceasta de frumusețe”, a spus astrologul.  

Previziuni pentru zodia Săgetător

Pentru nativii zodiei Săgetător, se anunță o perioadă deosebit de favorabilă pentru a căuta rezultate palpabile. Este un moment excelent pentru a vă canaliza energia către proiecte și inițiative care vă pot aduce beneficii concrete, evitând să vă implicați în activități care nu promit recompense clare. 

„Începe o perioadă foarte bună pentru a căuta rezultate. Știți cum e? Noi luptăm, ne implicăm în tot felul de proiecte, dar, câteodată, ne implicăm de dragul călătoriei… Nu, vouă vă trebuie rezultate!

Eu v-aș recomanda ca, în perioada următoare, să nu vă implicați în absolut nimic dacă nu există și roade. Trebuie să câștigați, să obțineți ceva”, a punctat Daniela Simulescu la DC News TV. 

Previziuni pentru zodia Capricorn 

Pentru nativii din Capricorn, urmează o perioadă remarcabilă pe plan profesional. Venus își face intrarea în casa a X-a, aducând cu ea un val de vizibilitate și popularitate. Chiar și cei care sunt retrași din activitate vor observa cum crește aprecierea celor din jur. 

„Urmează o perioadă nemaipomenită pe plan profesional. Venus intră în casa a X-a și va aduce vizibilitate, popularitate, iar oamenii vă privesc cu drag, chiar dacă nu lucrați și sunteți la pensie. Zilele acestea trebuie să fiți mai siguri pe voi, să vă știți rolul în societate, statutul pe care-l aveți”, a spus astrologul.