Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni în cadrul emisiunii de la DC News TV, subliniind că opoziția dintre Venus și Neptun este deosebit de puternică în această zi. 

Venus, în esența sa astrală, guvernează principiul iubirii şi al apropierii de ceilalți, în vreme ce Neptun generează confuzie, haos, neînțelegeri și autoamăgire.  

Previziuni pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară

Pentru Fecioare, ziua de astăzi aduce provocări și momente de reflecție. Cu Venus pe cale să părăsească semnul vostru, există un ultim impuls, mai ales în sfera relațiilor amoroase. Deși în exterior păreți încrezători și hotărâți, în interior, lucrurile pot fi mai complicate decât par. 

„Venus se pregătește să iasă din semnul vostru, ceea ce înseamnă că s-ar putea să mai aveți un zvâc pe ultima sută de metri, mai ales în ceea ce privește zona amoroasă. Cumva, sunteți mai pretențioși astăzi, mai greu de înțeles.  

Oamenii din jurul vostru vă aud, vă văd, și voi păreți încrezători că știți ce vreți. Dar, din contră, una spuneți, alta faceți. Așa că trebuie să aveți grijă ce le transmiteți celorlalți”, a spus Daniela Simulescu la DC News.  

Previziuni pentru Balanță sau cei cu ascendent în Balanță

Pentru nativii din Balanță, ziua de astăzi vine cu influențe complexe și gânduri… neobișnuite. Este esențial să evitați bârfele și să nu vă lăsați prinși în jocuri de comunicare ambiguă. 

„Venus este în casa a XII-a; de acolo face opoziția cu Neptun. Vă vin idei care mai de care mai ciudate despre oamenii din jur. Știți telefonul fără fir? Ați face bine să nu-l folosiți astăzi, să nu-l credeți și să nu participați.  

Nu duceți vorba de colo-colo și nu-i lăsați nici pe alții să facă asta. Stabiliți lucrurile cât mai clar, dați detalii, întrebați și nu vă bazați pe faptul că oamenii au înțeles, fiindcă n-au înțeles”, a precizat astrologul.