Vineri, 30 august, de la ora 19:00, gazda emisiunii Oracolul Vedetelor, Alexandra Dumitru, vă așteaptă cu un invitat special – Vlad Musta.

Alăturați-vă nouă pentru un interviu exclusiv și plin de inspirație, care vă va oferi o perspectivă unică asupra vieții și carierei unui tânăr artist.

Acesta va discuta în cadrul emisiunii despre următoarele subiecte:

Impactul emisiunilor „Vocea României” și „The Four” asupra carierei

Vom afla cum a ajuns Vlad Musta să participe la aceste două emisiuni. A fost câștigătorul „The Four”, iar la „Vocea României” a ajuns finalist.

Cum a luat naștere piesa „Toate pozele”

Noua sa piesă abordează o temă des întâlnită în melodii, anume dragostea. Fiecare ascultător se poate identifica cu o mică parte din ceea ce Vlad Musta a încercat să transmită prin intermediul melodiei.

Care este sursa de inspirație pentru crearea pieselor?

Artistul ne va povesti și despre procesul acestuia de creație. Unii găsesc inspirația în natură sau în oameni, în timp ce pentru alții totul este mai simplu de atât.

Unde se vede Vlad peste cinci ani, atât profesional, cât și personal?

Toată lumea planifică un viitor ideal. Peste cinci ani, oricine speră că și-a văzut visele devenite realitate. Vlad Musta ne va povesti despre cum își percepe el viitorul. Ne va și împărtăși câteva dintre obiectivele sale.

Ce mesaj dorește artistul să transmită prin muzica sa?

Autenticitatea joacă un rol important în viața artistului. Își dorește ca publicul său să înțeleagă acest mesaj, cât și ceea ce are nevoie fiecare.

Emisiunea va fi difuzată vineri, 30 august, de la ora 19.00 – pe Facebook și Youtube DC News, DC News TV și Spectacola.