Astrologul Daniela Simulescu a discutat în platoul DC News despre intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, joi, 22 august, un eveniment ce va aduce schimbări semnificative pentru anumite semne zodiacale. 

Începe sezonul Fecioarei, iar timp de o lună „îi vom sărbători pe acești nativi”. În astrologie, arhetipul Fecioarei este cel care face legătura între vară și toamnă, cel care se ocupă de recoltă, de curățenie, de disciplină și purificare. 

Scorpion sau ascendent în Scorpion 

Pentru nativii zodiei Scorion, sezonul Fecioarei aduce un focus special asupra relațiilor sociale și a grupurilor din care fac parte. În această perioadă, veți deveni mai critici și selectivi în ceea ce privește cercul social, reevaluând calitatea interacțiunilor și timpul petrecut alături de anumite persoane. 

„Acest sezon va pune în lumină relația pe care o aveți voi cu prietenii, pe grupurile din care faceți parte, pe comunitate. Veți deveni mai selectivi, mai critici, mai exigenți. Vă veți da seama că nu mai are rost să petreceți timp cu unele persoane, pentru că nu sunt de calitatea pe care voi o doriți”, a spus astrologul Daniela Simulescu la DC News. 

Săgetător sau ascendent în Săgetător 

Pentru Săgetători, următoarea lună va aduce provocări pe plan profesional. Chiar dacă simțiți că superiorii sunt mereu nemulțumiți și vă nu oferă recunoașterea dorită, această perioadă este menită să vă ofere lecții valoroase. Veți învăța importanța asumării greșelilor fără a căuta vinovați în altă parte. 

„Deși în următoarea lună vi se pare că șefii sunt permanent nemulțumiți, nu vă validează niciodată, de fapt, urmează și ceva bun. Ce trebuie să învățați voi în perioada următoare este să vă asumați și greșelile pe care le faceți. Să nu vă victimizați, căutând alți vinovați.

În momentul în care ceva nu funcționează, trebuie să spuneți: «Eu am greșit aici, dar am găsit și soluția și mă voi descurca, voi avea mai multă putere de acum încolo»”, a punctat astrologul.