Paul Georgescu, al 31-lea înotător din istorie care termină proiectul Ocean’s Seven, traversarea celor mai periculoase canale din lume, este invitatul zilei la interviurile DC Sport şi DC News.

Paul Georgescu este înotătorul cu cea mai rapidă milă (1609 metri) parcursă în 22 min 44 sec în Antarctica. El a înotat cea mai rapidă milă extremă, numită Ice Zero – temperatura apei la Cercul Polar a fost de 0,1 grade Celsius.
De asemenea, Paul Georgescu a fost cel mai rapid român care a traversat Canalul Mânecii, în 13h36min.
Paul Georgescu a cucerit medalia de aur pentru România la Campionatele Mondiale de Ice Swimming, pe distanța 500 metri (6:07:22), titlu cucerit în Rusia.
Paul Georgescu, inotător în ape libere si îngheţate, este oficial primul român care a primit distincţia „Original Triple Crown”. Este in acelaşi timp al zecelea om din istorie care reuşeşte o astfel de performanţă incredibilă. Distincţia este acordată înotătorilor care reuşesc să traverseze English Channel, North Channel şi Bristol Channel. Kevin Murphy, în 1972, a fost primul pământean care a avut succes în traversarea celor 3 teribile strâmtori.

Emisiunea va fi difuzată joi, 22 august, de la ora 13:00, pe DC News, DC News TV şi DC Sport, atât pe Facebook, cât şi pe Youtube!