Astrologul Daniela Simulescu a discutat în platoul DC News despre impactul careului dintre Jupiter și Saturn, precum și despre ieșirea Soarelui din zodia Leului. Ea a oferit, de asemenea, previziuni complete pentru ziua de miercuri pentru fiecare semn zodiacal.  

Vărsător sau ascendent în Vărsător

Pentru cei născuți sub semnul Vărsătorului, perioada aceasta este marcată de influența puternică a Soarelui și a lui Mercur retrograd în casa a VII-a. Acest aspect astrologic aduce provocări în relațiile de parteneriat, fie că este vorba despre relații romantice sau colaborări profesionale. 

„În casa a VII-a sunt Soarele și Mercur retrograd. Dacă ai impresia că nu ajungi la un numitor comun cu partenerul, nu este nicio problemă. Nici nu trebuie. Momentan, trebuie să fiți în tatonări.

Dacă ești singur și ai cunoscut o persoană și ți-ai făcut o impresie, dar parcă lucrurile nu merg, poate că nu e cazul să iei o decizie. Poate că e cazul să mai meditezi, să ai un proces de introspecție foarte serios”, a spus Daniela Simulescu.

Pești sau ascendent în Pești

Astăzi, nativii zodiei Pești sunt îndemnați să fie cât mai discreți, mai ales în mediul profesional. Daniela Simulescu a subliniat, în cadrul emisiunii de la DC News TV, importanța de a nu dezvălui prea multe detalii personale, chiar dacă ai avut o zi dificilă și colegii sunt curioși. 

„„Trebuie să ai mare grijă la indiscreție. În momentul în care mergi, de pildă, la serviciu și, să spunem, ai avut o zi grea acasă, colegii văd că ești ursuz și te întreabă ce s-a întâmplat. Nu da tot din casă. Nu fi foarte indiscret. Da, poți să dai de bănuit, dar nu oferi detalii semnificative, fiindcă nu știi cum pot fi interpretate. Și grijă mare la sănătate!”, a precizat astrologul.