Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 19 – 25 august 2024 la DC News TV. Află în continuare ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani.  

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024

În săptămâna 19-25 august 2024, nativii „au de-a face cu tot felul de suișuri și coborâșuri”, potrivit astrologului Daniela Simulescu. Aceștia sunt nevoiți să își păstreze echilibrul și să se adapteze rapid la schimbări. Citește mai jos previziunile astrologice, deoarece te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. 

Berbec sau ascendent în Berbec 

„Ai parte de foarte mult stres la serviciu, dacă muncești și nu ești în concediu. Apar tot felul de situații în care ți se pare că ești neîndreptățit, în care alții sunt avantajați, deși tu consideri că ei nu merită. Muncești, muncești, muncești, dar lucrurile nu ies cum ar trebui. Ce îți recomand eu în această săptămână este să nu te plângi prea mult și să ne te judeci. Tăcerea este de aur”, a spus Daniela Simulescu la DC News. 

Taur sau ascendent în Taur 

„Venus, guvernatoarea ta, aduce aspecte care mai de care mai neplăcute. Ce îți recomandă ție astrele zilele acestea este să ai foarte mare grijă la portofel, la buzunar, la generozitate. În momentul în care vrei să oferi ceva cuiva, să oferi cu limită”.  

Gemeni sau ascendent în Gemeni 

„Toată săptămâna te joci de-a Baba-oarba. Nu ai toate detaliile, nu ai toate informațiile, înoți în gol. E un pic de haos, sunt și limite… Ți se pare că nu ești cu adevărat apreciat. Vorbele nu te mai ajută, vrei să vezi și faptele, fie profesional, fie personal”.  

Rac sau ascendent în Rac 

„S-ar putea să te coste enorm vorbele de săptămâna aceasta. Talent oratoric, ai. Putere de convingere, extraordinară. Expresivitate… Motivație… Doar că, pe undeva, înțepi, critici. Faci asta și cu cei dragi, cu cei de la serviciu, cu prietenii… Cumva, e doar despre tine săptămâna aceasta. Dar vorbele astea costă. Costă bani, timp și energie”.  

Leu sau ascendent în Leu 

„Îți vei da seama că ai greșit într-o chestiune. Important este să nu stai foarte mult pe greșeala respectivă, să o gândești o săptămână, important este să cauți soluția. De asemenea, vei cheltui mulți bani și aiurea. Problema este că te vei lăsa influențat de alți oameni. Nu este cea mai bună săptămână pentru a epata”. 

Fecioară sau ascendent în Fecioară 

„La serviciu, ești în stare să faci orice pentru o laudă. Ți se pare că nu te-a mai lăudat nimeni de mult timp și forțezi lucrurile. Dar, excesul de zel poate să fie destul de periculos. Te simți iubit, nedorit, neapreciat… De obicei, este o chestiune legată de neîncredere, de lipsa stimei de sine. Mai întâi mulțumește interiorul și după exteriorul”. 

Balanță sau ascendent în Balanță 

„E cazul să faci un pas în spate și să fii recunoscător și pentru provocări, pentru lecții. Nu trebuie să te victimizezi, dar nici să negi ceea ce ți se întâmplă. Poate o rugăciune, meditație, poate citești, poate asculți o melodie… Poate te îngrijești mai mult de sănătate. Sunt unele aspecte pe care le-ai ignorat”.  

Scorpion sau ascendent în Scorpion 

„Săptămâna aceasta funcționezi cu mai puține resurse. Trebuie să înveți să spui nu prietenilor, apropiaților… Să înveți că, dacă ai fost trădat, nu trebuie să mai insiști acolo, fiindcă nu salvezi și nu schimbi pe nimeni. Și ar mai fi ceva foarte important de făcut: analizează-ți bugetul, toate resursele, și gândește-te că vine toamna”.  

Săgetător sau ascendent în Săgetător 

„Când simți că ai dar lovitura, se întâmplă ceva care îți ia toată bucuria. Asta nu înseamnă că trebuie să anulezi toată bucuria de dinainte. Trebuie să accepți că suntem oameni și că viața nu este perfectă. Din când în când mai sunt și evenimente neplăcute”. 

Capricorn sau ascendent în Capricorn 

„Săptămâna aceasta reușești să comunici cu oameni din toate clasele sociale, din toate grupurile. Ești mai tolerant, mai empatic, îi accepți și pe ceilalți. Ai în tine și o parte care se consideră superioară, care are cunoștințe, dar ai și o parte care este dornică să se aplece la nivelul celorlalți și să îi înțeleagă. Culmea este că vei învăța foarte multe de la oamenii aceștia pe care tu îi consideri inferiori”. 

Vărsător sau ascendent în Vărsător 

„S-ar putea să bubuie ceva. Există o luptă interioară. O parte îți zice să rămâi, că lucrurile se vor îmbunătăți, o parte îți spune să pleci, să renunți, să dispari. Această negociere interioară se va vedea și în exterior. Poți face un bilanț, să vezi ce s-a întâmplat în viața ta în ultima jumătate de an. Bilanțul trebuie să fie și financiar. Nu te păcăli. Este foarte important să ne te păcălești”. 

Pești sau ascendent în Pești 

„Relațional, sunt momente care nu îți convin. Partenerul poate să îți aducă luna de pe cer, să se comporte ca într-un film – perfect. Tot nu-ți convine. Sau partenerului nu-i convin multe situații. Există un comportament pasiv-agresiv în atmosfera de acasă. E o situație neplăcută. Întreabă, comunică, analizează… Nu te grăbi!”, a recomandat Daniela Simulescu la DC News TV.