Astrologul Daniela Simulescu a oferit previziunile complete pentru ziua de marți, pentru toate semnele zodiacale. Jupiter face careu cu Saturn – primul careu de anul acesta – iar pentru că forțele celor două planete sunt în conflict, nativii vor întâmpina provocări sau dificultăți. 

Balanță sau ascendent în Balanță

Pentru nativii zodiei Balanță și cei cu ascendent în Balanță, ziua de marți aduce provocări pe plan profesional, influențate de tensiunile dintre Jupiter și Saturn.  

Deși stresul poate fi copleșitor, astrologul Daniela Simulescu recomandă să priviți această perioadă ca pe o oportunitate de creștere, de a învăța.  

„Saturnul la voi, să ne aducem aminte, este în casa a VI-a de ceva timp. Pe plan profesional, aveți foarte mult stres. Jupiter este în casa a IX-a. Știți ce vă cere vouă această perioadă? Să învățați mult, mult! Dacă vreți să vă autodepășiți, să fiți mai buni decât alți colegi de la serviciu, chiar dacă vă considerați deștepți, chiar dacă ați făcut multe școli, aveți multe diplome, nu se mișcă treaba. Mai învață! (…) Înveți, nu te plângi de ce nu-ți merge, ci cauți soluții prin care să avansezi, să progresezi. Și călătoriile să știți că vă fac foarte bine”, a spus astrologul la DC News TV. 

Scorpion sau ascendent în Scorpion

Pentru Scorpioni și cei cu ascendent în Scorpion, ziua de marți aduce în prim-plan problemele de intimitate. Astrologul Daniela Simulescu avertizează că tensiunile nerezolvate pot duce la deconectare în relație, mai ales dacă evitați discuțiile deschise. 

„Jupiter este în casa a VIII-a, Saturn în casa a V-a. Problemele din intimitate vă deconectează dacă nu sunt discutate, dacă nu sunt scoase la iveală, dacă țineți în voi și nu creați o atmosferă în care și partenerul să vină către voi. Vă dați seama că a apărut o ruptură. Undeva s-a produs un scurtcircuit între voi și partener.  

L-ați luat de bun. Credeți că vi se cuvine. V-a rămas în cap că oricum e acolo. Și așa apare o ruptură, o deconectare. Trebuie reparată, trebuie sudată. Și asta presupune efort, presupune timp, consum de energie, bani… Dar fericirea voastră nu depinde de alții, depinde de voi. Mai întâi rezolvați-vă voi problemele, apoi duceți-vă și către celălalt”, a precizat Daniela Simulescu.