Astrologul Daniela Simulescu a dezvăluit ce ne rezervă astrele la început de săptămână. De parcă retrogradarea lui Mercur din august nu ar fi fost deja suficient de tumultuoasă, un alt eveniment cosmic haotic se apropie cu pași repezi: Luna plină în Vărsător. 

Rac sau ascendent în Rac

Astăzi, 19 august, Racii se află în fața unei zile pline de provocări și oportunități de creștere personală. Pentru a progresa, nativii trebuie să înțeleagă un principiu fundamental: pentru a câștiga ceva de valoare, trebuie să fii dispus să renunți la altceva. Niciun succes nu vine fără un schimb, iar ziua de azi îți cere să fii conștient de acest echilibru delicat. 

„Ca să câștigi, trebuie să și pierzi. Nicăieri în lume nu ai câștigat nedând ceva la schimb. Asta trebuie să înțelegeți voi astăzi”, a spus Daniela Simulescu la Dc News TV.  

Leu sau ascendent în Leu

La început de săptămână, Leii traversează o perioadă de introspecție, pe măsură ce Luna Plină se află în casa a 7-a. Este un moment în care nevoia de schimbare devine evidentă, fie că este vorba despre atitudinea față de ceea ce se petrece în jur sau despre luarea unor decizii importante în viața personală.  

În relații, unii nativi ar putea resimți dorința de a se despărți, în timp ce alții ar putea amâna începerea unei noi legături amoroase. 

„Luna Plină se petrece în casa a 7-a. Pentru mulți, apare nevoia schimbării, unei noi atitudini. În relații, unii s-ar putea să se despartă, unii s-ar putea să mai amâne începerea unei relații… Cert este că lucrurile nu mai pot funcționa ca până acum”, a punctat astrologul.