Astrologul Daniela Simulescu a vorbit, la DC News TV, despre influența Lunii Pline în Vărsător asupra semnelor zodiacale. Acest eveniment astrologic important, care dă startul săptămânii 19-25 august, va afecta în mod special viețile celor cu marcaj puternic în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.  

Ce ne aduce Luna Plină din 19 august? 

Săptămâna începe cu un eveniment astrologic important: Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care intensifică nevoia de eliberare și dorința de a câștiga mai multă independență într-un anumit domeniu. 

Această fază a lunii, în care Soarele și Luna se află în opoziție, este cunoscută pentru efectele sale marcante, care nu se rezumă la irascibilitate și insomnii. Fiind o Lună Plină pe semne fixe, cei mai afectați vor fi Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii, care ar putea experimenta stări intense și evenimente neașteptate. 

„Pe data de 19 august avem Lună Plină în Vărsător. Ce este Luna Plină? Este momentul în care Soarele și Luna sunt în opoziție. Sau, cum se spune în popor, vezi o lună mare pe cer. Dintre toate fazele lunii, Luna Plină este cea mai marcantă. Este cea care aduce ceva palpabil. (…) Veți observa anumite schimbări. Anumite evenimente. Nu doar că vom fi irascibili, că nu dormim… Dacă Luna Plină are efecte în astrograma ta, cu siguranță se întâmplă lucruri.  

Soarele se află în Leu, Luna se află în Vărsător. Soarele în Leu vrea atenție, iar Luna în Vărsător vrea același lucru. Doar că cei doi aștri vor atenție diferită. Soarele în Leu joacă după cum îi ceri, fiindcă vrea respect și validare, iar Luna în Vărsător vrea să te șocheze, tocmai ca să-ți atragă atenția. Ca să-i oferi tu atenție. (…) 

De obicei, când avem Lună Plină, avem o finalizare. Avem un apogeu. Fiind o Lună Plină pe semne fixe, cei mai afectați vor fi, bineînțeles, Taurii, Leii, Scorpionii sau Vărsătorii. Luna aceasta plină vă poate declanșa tot felul de stări și vă poate aduce evenimente”, a spus astrologul Daniela Simulescu la DC News TV. 

Momente de cotitură, decizii importante și întâlniri surprinzătoare 

Luna Plină în Vărsător este un moment de cotitură, care te provoacă să iei decizii importante și să te desprinzi de situații care nu îți mai sunt benefice. Sub influența Soarelui, Lunii și lui Mercur retrograd, acest eveniment poate aduce schimbări neașteptate, întâlniri surprinzătoare și momente care îți testează calmul, atât în viața personală, cât și în cea profesională. 

„Luna Plină în Vărsător e genul de eveniment care te obligă să te rupi de o situație. Să spui gata. Să-ți recapeți puterea interioară. Să alegi să nu mai faci lucrurile așa cum o făceai sau să alegi să șochezi.  

Soarele și Luna sunt în careu cu Uranus, planetă iubită de Vărsători. Dar nu doar ele, ci și Mercur retrograd, care s-a întors în Leu pe data de 15 august. Și, iată, Mercur retrograd este lângă Soare, a făcut conjuncția cu Soarele, și acum și în careu cu Uranus.  

Așadar, să nu vă pierdeți cumpătul în momentul în care apar situații din viața voastră pe neașteptate: vă întâlniți cu oameni, primiți un telefon, mergeți pe stradă și vedeți o persoană la care nu v-ați fi gândit. Vorbim atât de planul personal, cât și de cel profesional”, a explicat astrologul.