”Luna Plină de pe 19 august va influența în mod special viețile celor cu marcaj puternic în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, în astrogramele natale.

De fiecare dată când avem o Lună Plină în Vărsător, trebuie să ne așteptăm la o creștere a nevoii de eliberare. La dorința de a fi mai independenți într-un domeniu. Și să recunoaștem! Că, pentru a scăpa din unele situații prea tradiționale, nu putem recurge decât la gesturi neobișnuite sau neconvenționale. Dacă aducem în discuție și și careul Lunii cu Uranus, este posibil să fim martorii unor adevărate „tornade” pe plan emoțional.

Avem în vedere descătușarea, renunțarea la trecut și acceptarea necunoscutului. Luna Plină în Vărsător ne va provoca să ne (re)afirmăm unicitatea, să rămânem autentici și să ignorăm presiunile sociale, inclusiv cele de pe rețelele sociale.

Luna va face aspecte favorabile cu Jupiter și Marte, deci putem spune că astrele ne oferă șansa, la finalul lui august 2024, să ne găsim un drum nou, unul încă neexplorat” anunță astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. Vezi mai mult în video.