Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile astrologice pentru fiecare zodie pentru întregul weekend, însă veștile nu sunt prea optimiste din cauza careului dintre Marte și Saturn – unul dintre cele mai provocatoare aspecte din astrologie. 

Gemeni sau ascendent în Gemeni 

Weekendul se anunță provocator pentru Gemeni, care vor simți că, în ciuda eforturilor lor, nu primesc aprecierea pe care o merită. Cu Marte în semnul lor, aflat în careu cu Saturn, nativii vor resimți limite și obstacole.  

„În continuare, ești un fel de protagonist al weekendului. Iată, Marte e în semnul tău, în careu cu Saturn, astăzi simți că orice ai face, oricât de mult te-ai strădui, oricât de mult te-ai chinui, parcă nu ești atât de apreciat cum meriți. Parcă ți se pun limite.  

Mai sunt și zile din acestea în care trebuie să înveți reziliența. Iar în weekend, recomandarea mea este să-ți permiți ca duminică să fie o zi de pomină”, a spus Simulescu la DC News TV. 

Rac sau ascendent în Rac 

Pentru Raci, weekendul vine cu provocări financiare, banii părând să dispară rapid. De asemenea, există riscul de a petrece timp cu oameni sau în locuri care nu te împlinesc, nu îți aduc fericire. 

Astrologul Daniela Simulescu sugerează că s-ar putea să ai o revelație: e timpul să reevaluezi relațiile care îți fac mai mult rău decât bine și să reduci interacțiunile cu astfel de persoane.

„Mercur retrograd în casa a II-a, în conjuncție cu Soarele, dispar repede banii din buzunarul tău. Și nu doar banii și alte resurse. Și, să nu uităm, Marte în casa a XII-a, te tot duci acolo unde nu-ți este bine.

Poate, la un moment dat, vei avea un crâmpei de revelație în acest weekend și vei zice: «Eu cu oamenii aceștia nu mă simt atât de bine, ei îmi fac mai mult rău. De ce petrec eu timp cu ei? Data viitoare îi mai răresc»”, a punctat astrologul.