Astrologul Daniela Simulescu a adus noi previziuni pentru urmăritorii DC News TV, explicând influențele recente ale astrelor.

„Începem să ne trezim ușor-ușor. Pe 4 august am avut o Lună Nouă în Leu, ne-a făcut să credem că totul este minunat, ieri a început Mercur să retrogradeze, deci ne izbim așa cu capul de pereți un pic și ne dăm seama că viața ne rezervă din când în când câte o surpriză, nu poate să fie totul perfect”, a declarat Simulescu.

Deși nu există un aspect astrologic special de discutat pentru moment, Simulescu a menționat că Soarele se apropie de un sextil cu Jupiter, iar Mercur retrograd se apropie de o conjuncție cu Venus, indicând că putem deja simți influențele acestor evenimente ce urmează să se manifeste în zilele următoare.

Previziuni pentru Capricorn și cei cu ascendentul în Capricorn

Simulescu a avertizat că discuțiile legate de superioritate intelectuală sau experiență pot fi dăunătoare pentru Capricorni. „Discuțiile astea despre cine este mai deștept, cine are dreptate, cine are mai multă experiență nu vă fac bine. Orice moment în care îi veți privi pe ceilalți cu un aer de superioritate vă poate fi destul de dăunător”, a spus ea, sfătuind să evite extremele în comportament.

Previziuni pentru Vărsător și cei cu ascendentul în Vărsător

Pentru Vărsători, partea financiară va rămâne o preocupare principală:

„Partea financiară vă preocupă, o să vă preocupe în continuare, dar trebuie să vă dați seama că au mai fost situații în viața voastră când ați fost la limită și v-ați descurcat. Amintiți-vă la acel ajutor nesperat care a apărut, trebuie să credeți mai mult în voi, în puterea voastră interioară”.

Adaptarea și încrederea în forțele proprii sunt esențiale în navigarea acestor perioade de instabilitate cosmică, explică Simulescu.