Astrologul Daniela Simulescu a oferit o analiză detaliată despre influența retrogradării lui Mercur asupra zodiilor Leu și Fecioară în emisiunea sa săptămânală de la DC News TV.

Perioada de retrogradare a lui Mercur aduce provocări, dar și oportunități pentru zodiile Leu și Fecioară. Cheia succesului este să rămâneți calmi, să aveți încredere în voi și să folosiți momentele prielnice pentru a negocia și a rezolva conflictele.

Leu sau ascendent în Leu

Mercur retrogradează în Casa a II-a a Leului și, la un moment dat, va retrograda și în semnul vostru. Este important să fiți pregătiți pentru cheltuieli nedorite și situații neprevăzute.

„Dacă plecați în concediu, voiați să cheltuiți banii pentru voi, dar nu o să mai puteți face asta din diverse motive: i se face rău partenerului, mâncarea nu este bună la hotel, nu găsiți loc la un local mai ieftin și mergeți la unul mai scump, pe plajă și la munte totul costă, trebuie să puneți mai mult combustibil, vă mai vine o factură pe acasă”, a transmis Daniela Simulescu.

Cu toate acestea, Mercur retrograd se va întâlni cu Venus în Fecioară în Casa a II-a, oferindu-vă oportunități bune de negociere, a mai adăugat asttrologul:

„Așa că dacă vreți să negociați un contract, un salariu, un loc de muncă, un proiect. Ținând cont că Soarele, guvernatorul vostru, este într-un aspect pozitiv cu Jupiter, cu cât cereți mai mult, cu atât veți primi mai mult.

Să nu credeți că ceilalți sunt obligați să vă ofere de la ei. Nu, vă duceți și cereți. Nu trebuie să vă supărați că nu vi se dă, trebuie să mergeți voi și să spuneți «Eu vreau atât!». Nu mă refer doar la partea financiară, ci și la schimbul de energie”.

Fecioară sau ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, retrogradează în Casa a IV-a, aducând provocări semnificative:

„Sunteți printre cei mai afectați de prima parte a retrogradării, pentru că prin casă se mai strică ceva, apar tot felul de situații. Mă refer la electrocasnice, mobilă, tencuială, probleme cu vecinii, cu administrația sau proprietarii. Dacă vreți să vindeți, să cumpărați, tot așa apar probleme. Sunt zăpăceală, stres și o perioadă în care sunteți foarte anxioși”.

În ciuda acestor dificultăți, există și aspecte pozitive de luat în considerare. În jurul datei de 8 august, când Mercur retrograd se întâlnește cu Venus, aveți ocazia să aplanați conflictele. Este un moment bun pentru a rezolva tensiunile cu membri ai familiei sau rude. Pe plan profesional, apar oportunități semnificative, dar și limitări. Este crucial să aveți încredere în voi înșivă și să folosiți aceste oportunități în avantajul vostru.

„Cândva, când credem că este viața mai frumoasă, apar oamenii care ne fac tot felul de surprize neplăcute să spunem așa. Și profesional sunt foarte multe oportunități, dar și limite, așa că este important să credeți în voi”, a punctat Daniela Simulescu.