”Pe 4 august, urmează un eveniment special din punct de vedere astrologic: Luna Nouă în Leu.

Energia Leului vorbește despre a ne concentra pe propria persoană, de a conștientiza mai bine iubirea pe care ne-o acordăm. Trebuie să ajungem să credem în propria persoană ca să știm să ne vindem mult mai bine. Adică să ne cerem drepturile. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem. Să nu uităm că Soarele și Luna se simt foarte bine în Leu, fac sextil cu Marte și Jupiter, și ne aduc în calea emoțiilor noastre nevoia de iubire, atenție, validare, răsfăț, cadouri, laude.

Când avem o Lună Nouă, este acel moment în care Soarele și Luna își dau mâna și se întâlnesc în același grad și în același semn. De asemenea, discutăm despre începutul unui nou ciclu lunar. De aceea se spune că în timpul Lunii Noi este bine să începi noi proiecte și să o iei de la capăt. 

Acest eveniment îi va sprijini mai ales pe cei născuți în semne de foc: Berbec, Leu, Săgetător. Cei mai impactați, care vor simți nevoia de prospețime, vor fi, pe lângă Leu, nativii Taur, Scorpion și Vărsător” anunță astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Vezi mai multe informații de la 14:30, pe DCNews, DCNewsTV și Astrosens.