În emisiunea sa zilnică de la DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a discutat despre influențele astrologice ale primei zile din luna august. Simulescu a subliniat impactul careului dintre Venus și Uranus, explicând cum aceste energii pot aduce neconformism și surprize în viața noastră.

Careu Venus – Uranus: Un amestec exploziv de frumusețe și revoluție

„A venit prima zi din luna august. Ne apropiem de un careu între Venus și Uranus și știți cum este, Venus este cu frumusețea, feminitatea, plăcerile și banii, iar Uranus este cu surpriza, cu revoluția, cu independența.

Așa că astăzi s-ar putea să fim mai nonconformiști în ale amorului, dar și în ceea ce privește buzunarele. Problema este că atunci când suntem neconformiști cu buzunarele ne cam păcălim sau cam aruncăm cu banii în stânga și în dreapta. Trebuie să aveți mare, mare grijă,” a explicat Simulescu.

Extravaganța și nevoia de validare

Simulescu a adăugat că acest aspect astrologic poate accentua dorința de extravaganță și de a epata:

„Să nu uităm și de un pic de extravaganță. Lui Venus în Leu îi place să epateze, să iasă în lume, să ia ochii, să primească validare. Când face careu cu Uranus vrea să șocheze și deodată se iubește cu o persoană la care nu s-ar fi gândit nimeni, câteodată acceptă un soi de relație pe care alții nu ar accepta-o și așa mai departe.”

Pentru Leu sau cu ascendentul în Leu

Leii și cei cu ascendentul în Leu vor simți cel mai intens influențele acestui aspect astrologic. „Nimeni nu este ca tine astăzi. Să nu îndrăznească astăzi cineva să te atingă sau să-ți zică ceva pentru că iei foc. Astăzi ești cel mai bun avocat al tău și poți folosi aspectul acesta în chestiunile importante. Vor fi și momente superficiale în care vrei să-ți arăți mușchii, dar în rest cu careul dintre Venus din semnul tău și Uranus în Casa a X-a nici nu contează restul lumii. Contează să fie reflectoarele pe tine,” a precizat astrologul.